Τα πρώτα πλάνα του Θέμη Αδαμαντίδη με την σύντροφο του - Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Θα φάμε κουφέτα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα πρώτα πλάνα του Θέμη Αδαμαντίδη με την σύντροφο του - Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Ευχάριστα νέα έγιναν και επίσημα γνωστά και αυτά αφορούν στην προσωπική ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Μπάρμπαρα Κίρκη. Το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί και ο φακός του Πρωινού τους έπιασε σε μια δημόσια εμφάνιση που είχαν οι δύο τους.

Εμείς είχαμε μια γνώση για το ποια είναι η ξανθιά κυρία στο πλάι του, αφού την είχαμε δει στο παρελθόν πολύ κοντά και με έναν άλλον τραγουδιστή. Τελικά ο Θέμης μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα την Πέμπτη 12/5 και επιβεβαίωσε πως στο κομμάτι των ερωτικών του είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα άφησε αιχμές πως δε θα έλεγε όχι ακόμα και στο σενάριο ενός παιδιού.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για την σχέση του

«Όταν είσαι μόνος σου, σου λείπει κάτι. Η παρέα η συντροφικότητα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά!»! Γάμος στα σχέδια του Θέμη Αδαμαντίδη υπάρχει; «Ποτέ δεν λέμε ποτέ» τόνισε στον Γρηγόρη Μπάκα!

Ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή που βρισκόταν στο παρελθόν στο πλευρό του Αδαμαντίδη;

Δεν υπάρχει πιο τιμητική στιγμή, για μία νέα ερμηνεύτρια, που κάνει τώρα το ντεμπούτο της στο τραγούδι, να μοιράζεται μαζί της το μικρόφωνο, ο σπουδαίος Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο μεγάλος ερμηνευτής, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι στηρίζει τα νέα παιδιά, και εκτιμώντας την καλλιτεχνική προσπάθεια της όμορφης Νατάσας Βελιανίτη, που εδώ και εβδομάδες, έχει κλέψει την παράσταση στο πλευρό του, στο «Έμπατη North», τόσο με τις ερμηνευτικές της ικανότητες, όσο και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, κατάφερε να κερδίσει, και την ψήφο εμπιστοσύνης του Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο ίδιος μάλιστα, όταν κάθισαν στην ίδια παρέα θαμώνων του νυχτερινού μαγαζιού, που εμφανίζονται, δείχνοντάς σε όλους πόσο την πιστεύει, αφού τραγούδησε για τους κοινούς τους φίλους, στη συνέχεια, της παραχώρησε το μικρόφωνο, για κερδίσει και η ίδια το χειροκρότημα, με τη σειρά της. Με τον Θέμη Αδαμαντίδη, να την εμψυχώνει, όσα λεπτά, ήταν δίπλα της.

Η Νατάσα Βελιανίτη, που έχει κάνει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, και με τον τίτλο της «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», και με σπουδαία πτυχία στο βιογραφικό της, ούσα απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά σχολής δημοσιογραφίας, πλέον πραγματοποιεί, τα μεγάλα όνειρά της στο τραγούδι, που όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.