Το 2013 είχε μια σύντομη σχέση με τον Παντελή Παντελίδη - Η ξανθιά που βρίσκεται πλέον στη ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη

Δείτε φωτογραφίες της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το 2013 είχε μια σύντομη σχέση με τον Παντελή Παντελίδη - Η ξανθιά που βρίσκεται πλέον στη ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη

Ένας ξανθός «άγγελος» έχει μπει «στην καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη και τον προσέχει σε κάθε βήμα του σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Ήταν, μάλιστα, αυτή ακριβώς η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της που τράβηξε αμέσως το βλέμμα του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης.

Μόλις εκείνος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον χαρακτήρα της Βαρβάρας, τότε κάτι σαν να έκανε… κλικ μέσα του, με αποτέλεσμα να γίνουν αχώριστοι.

Ο λόγος για τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ και διαθέτει αγγελική ομορφιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η τρυφερή φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους και μετράει ήδη αρκετό καιρό δεν… διατυμπανίζεται παραέξω από τους ίδιους ή τους δικούς τους ανθρώπους, αφού το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι τίποτα «περίεργους» τύπους να ασχολούνται αν οι δυο τους είναι ζευγάρι ή όχι. Το σίγουρο είναι πως η Βαρβάρα Κίρκη συνοδεύει τακτικά τον Θέμη Αδαμαντίδη στις εξόδους του και τον προσέχει σαν φύλακας άγγελός του (δείτε εδώ το τροχαίο που είχε πρόσφατα)!

Βαρβάρα Κίρκη

Οπως πρόσφατα, που πέρασαν μαζί την είσοδο γνωστού ξενυχτάδικου στο Μπουρνάζι, όπου τους υποδέχτηκε με χαρά ο ιδιοκτήτης, βάζοντάς τους να καθίσουν κοντά στο stage. Φυσικά, ο τραγουδιστής του μαγαζιού έδωσε το μικρόφωνο στον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος ερμήνευσε μοναδικά γνωστές επιτυχίες του με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι «Στην καρδιά», που είναι και το αγαπημένο της Βαρβάρας.

Η τελευταία, παρότι καθόταν δίπλα του, δεν έκανε καμία προσπάθεια να… φανεί στα βίντεο που κατέγραφαν πολλά κινητά θαμώνων εκείνη τη στιγμή. Απεναντίας, γύριζε με τρόπο το κεφάλι της από την άλλη μεριά ώστε να μην είναι στα πλάνα.

Η σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη

Βαρβάρα Κίρκη Θέμης Αδαμαντίδης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν με την προσωπική ζωή της όμορφης φιλόζωης με τα εντυπωσιακά προσόντα. Στο μακρινό παρελθόν είχε μια όμορφη γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αργότερα, το 2013, είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.