Σοβαρό τροχαίο για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοβαρό τροχαίο για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Θέμης Αδαμαντίδης, μερικές ημέρες μετά την αποχώρηση του από το J2US. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 26/11 την ώρα που πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή, «Εμπατή».

Όπως αναφέρει το nassosblog, αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αμαξιού του, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του οχήματός του και να τραυματιστεί στο γόνατο και τον αστράγαλό του. Άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Συντετριμμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης - Ο θάνατος που τον συγκλόνισε

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη Χρήστου Κυριαζή, εκφράζοντας την αμέριστη θλίψη του.

«Ήταν ένας πετυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μας χάρισε διασκέδαση, χαρά και τα θέματα που τραγουδούσε προσέγγιζαν τόσο πολύ τον κόσμο. Ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο. Έγραφε πολύ ωραία, με ξεχωριστό τρόπο και είχε μια σημαντική μερίδα μέσα στο λαϊκό μας τραγούδι και μια ανταπόκριση από τον κόσμο πολύ μεγάλη.

Εγώ τον θυμάμαι αρκετό καιρό πίσω, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει που μου είχε προτείνει να ακούσω κάποια τραγούδια του. Δεν έγινε αυτό, τα τραγούδησε ο ίδιος και καλά έκανε. Λίγο πολύ, όχι λεπτομέρειες, γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ελπίζαμε ότι θα μπορέσει να το νικήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.