Αρραβωνιάστηκε η Κάτια Ταραμπάνκο - Το εντυπωσιακό μονόπετρο από τον καλό της

Ήρθε σε φανερά δύσκολη θέση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αρραβωνιάστηκε η  Κάτια Ταραμπάνκο - Το εντυπωσιακό μονόπετρο από τον καλό της

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη περίοδο αφού τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της φαίνεται να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Το μοντέλο μιλάει πολύ ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο τον Δώρη, όπως τον αποκαλεί και οι κοινές εμφανίσεις τους παίρνουν και δίνουν.

Με την εμφάνιση της μάλιστα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα την Πέμπτη 12/5 έγινε μια πολύ όμορφη αποκάλυψη για τους δύο τους, καθώς η Κάτια επέλεξε να φορέσει το μονόπετρο, που της έδωσε ο καλό της. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη πράξη αγάπης, για ένα δώρο από εκείνον προς το μοντέλο, θέλοντας έτσι να της αποδείξει πως η οικογένεια του την αποδέχεται στο πλάι του, όπως είπε και η ίδια. Να σημειωθεί εδώ πως το δαχτυλίδι το έχει από την μητέρα του, η οποία σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή και όσο να ναι συγκινείται με την όλη αναφορά.

Το μονόπετρο της Κάτια Ταραμπάνκο από τον σύντροφο της Δώρη

Κάτια Ταραμπάνκο - μονόπετρο

Κάτια Ταραμπάνκο

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Κάτια Ταρμπάνκο φαίνεται να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ από τότε που αποχώρησε από το Survivor 5 μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Από τότε, πολλά έχουν ακουστεί για το ποσό που η ίδια κέρδισε όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο εχθές 31/3 διέψευσε όλα όσα είχαν γραφτεί τον τελευταίο καιρό.

Από την άλλη, ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr την απαθανάτισε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Τεό Κωνσταντόπουλο στα εγκαίνια νέου καταστήματος. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Αποκλειστική φωτογραφία Ταραμπάνκο