Survivor 5: Η Κάτια Ταραμπάνκο "έσπασε" την σιωπή της για το χρηματικό ποσό που πήρε από το ριάλιτι

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Κάτια Ταραμπάνκο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να αποχωρεί από το φετινό Survivor 5 παρά το γεγονός που οι περισσότεροι την ήθελαν να φτάνει μέχρι το τέλος κάτι που δεν έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ωστόσο, η ίδια έχει επιστρέψει πίσω στην κανονικότητα όπου της αρέσει αρκετά.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την τσάκωσε μαζί με τον σύντροφό της και όπω ςήταν λογικό η ίδια αναφέρθηκε στο ποσό που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς θέλησε να διαψεύσει όλα όσα ακουγόντουσαν τόσο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει, όπως και δεν ισχύουν και οι όροι που είχαν ακουστεί. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι ήμουν εγώ και ο δικηγόρος της εταιρίας και ο manager μου την ώρα που υπογράφαμε τα συμβόλαια. Το συμβόλαιο από όσο ξέρω δεν διέρρευσε πουθενά. Οπότε φήμες είναι αλλά εντάξει, καλά πήγε αυτό.»

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor 5

Διαχυτικοί όσο δεν πάει - Τα φιλιά της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο

Χωρίς αμφιβολία ήταν δύο από τις ωραιότερες παρουσίες του φετινού Survivor. Γι' αυτό και ήταν... απογοήτευση για τον αντρικό πληθυσμό όταν αποχώρησαν και όταν μαθεύτηκε πως είναι δεσμευμένες. Πελαγία Καζολέα και Κάτια Ταραμπάνκο άφησαν πίσω τους τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, αλλά κράτησαν τις... ώρες και ξόρκισαν το τζετ λαγκ με τον καλύτερο τρόπο, γλεντώντας μέχρι πρωίας στο Box Athens.

Μπορεί να συνέπεσαν μόλις για μία εβδομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού η πρώτη αποχωρούσε όταν η δεύτερη έμπαινε στο παιχνίδι, και μάλιστα αγωνίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά φαίνεται πως ταίριαξαν απόλυτα μακριά από τις κάμερες. Δείγμα η έξοδός τους το περασμένο Σάββατο, παρέα με τους αγαπημένους τους αντίστοιχα, τον ηθοποιό και μοντέλο, Γιώργο Καβακάκη, και τον tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο - Τεό για τους φίλους. Η ώρα άλλαζε εκείνη τη μέρα, όμως στην αγκαλιά τους έχασαν τη ροή του χρόνου, με καυτά φιλιά να κλέβουν την παράσταση και τις δύο πρώην Survivor να μην κρύβουν πόσο ευτυχισμένες είναι.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί, όταν η τετράδα αποχώρησε, με την Κάτια να στέλνει ένα φιλί στους φωτογράφους και να αλλάζει... πεζοδρόμιο από τον αγαπημένο της - όπως είχε πει στο παιχνίδι, ήθελε να προστατέψει αυτή την σχέση. Στον αντίποδα, η Πελαγία Καζολέα πετάει στον έβδομο ουρανό με τον αγαπημένο της, ενώ, όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της στο YOU, θα ήθελε να κάνει μαζί του το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Πελαγία Καζολέα survivor

Αν στην περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο και του Γιώργου Καβακάκη εξηγείται η φωτογένεια, αφού και οι δύο έχουν ασχοληθεί επιτυχημένα με τον χώρο του μόντελινγκ, τότε δεν εξηγείται πώς ταίριαξαν με δύο ανθρώπους που τους ανταγωνίζονται στην ομορφιά. Εκ πρώτης όψεως δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι μοντέλο και ποιος όχι στο κάθε ζευγάρι, με τους θαμώνες του Box να μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές παρουσίες που είδαν εκείνο το βράδυ.

Ταραμπάνκο σύντροφος φιλιά περιοδικό YOU