«Την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσεις θα σημαίνει ότι...» - "Ξέσπασε" σε κλάματα η Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσεις θα σημαίνει ότι...» -

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Πέμπτη 12/5, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πόλεμο που πραγματοποιείται στην Ουκρανία.

Το γνωστό μοντέλο βρισκόταν στο Survivor, για το οποίο η αμοιβή ήταν τεράστια, όταν πληροφορήθηκε για όσα συνέβαιναν στην πατρίδα της και εξήγησε τι συζήτησε με την παραγωγή, αλλά και με την μητέρα της. Ο φόβος για κάποιο τηλεφώνημα ήταν τεράστιος, καθώς θα σήμαινε άσχημα μαντάτα και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δεν άντεξε και λύγισε τη στιγμή που μιλούσε.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Όταν μου το είπε η παραγωγή και το έμαθα… Άκουγα τα αεροπλάνα και έλεγα τι γίνεται, δεν το είχα αντιληφθεί. Ακόμα μου προκαλεί λίγο σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι οι δικοί μας να είναι καλά και να σταματήσουν όλες αυτές οι ανοησίες.

Με πλησίασε η παραγωγή όσο ήμουν στο παιχνίδι, μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει. Με άφησαν να μιλήσω με τη μαμά μου γιατί ήταν πολύ σοβαρός λόγος ανοιχτή ακρόαση, με άφησαν να μιλήσω 5-6 λεπτά και μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσεις θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Αν δεν ξαναέρθουμε σε επικοινωνία πάει να πει ότι όλα είναι καλά», είπε αρχικά.

«15 χιλιόμετρα από τη Μαριούπολη, στο χωριό, είναι η θεία μου, τα ξαδέρφια μου, τα ανιψάκια μου. Είναι ακόμα εκεί, προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους», συμπλήρωσε.

«Ο σύντροφος μου είναι...»

Το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της συνάντησαν ο κάμερες σε βραδινή της έξοδο το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαρτίου και έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφο της. Το μοντέλο που πριν λίγο καιρό επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και δεν το κρύβει καθόλου!

«Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είμαστε ήρεμοι. Δε μου τα έχει κάνει εκείνος όλα τα τατουάζ. Ο σύντροφός μου είναι σαν εφημερίδα με πόδια γενικά με τα τατουάζ. Έχει πάρα πολλά» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.