Θα εκραγεί η κοιλίτσα της - Η συγκινητική ανάρτηση της Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

Απολαμβάνει πολύ αυτήν την περίοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα εκραγεί η κοιλίτσα της - Η συγκινητική ανάρτηση της Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

Η Μαντώ Γαστεράτου περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και αυτό δεν φαίνεται από το χαμόγελο της στις φωτογραφίες, που συνεχώς δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Απολαμβάνει τη μητρότητα και όσα της μαθαίνει ο γιος της Γιώργος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

Με το δεύτερο μωράκι να είναι στην κοιλιά της, ετοιμάζεται σιγά σιγά να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και να γεμίσει ξανά το σπίτι της με αυτή την απίστευτη μωρουδιακή μυρωδιά. Μέχρι τότε απαθανατίζει τον εαυτό της σε αυτήν την ιδιαίτερη φάση του μιας και το μωρό είναι να τους υποδεχτεί με την κοιλίτσα να είναι πολύ μεγάλη.

Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο δεύτερο της παιδί

«Αγάπη είναι λίγο πριν φύγει για δουλειά, μόλις τον έχεις χαιρετήσει και του έχεις δώσει ένα γλυκό φιλί, να αφήνει για λίγο την τσάντα της δουλειάς κάτω και να σου λέει: " είσαι πολύ όμορφη, κάτσε εκεί που πέφτει το φως όμορφα πάνω σου να σε βγάλω μια φωτογραφία..."
Εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι πόση ευτυχία μπορείς να χωρέσεις μέσα σου σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα...
Σ' αγαπώ κύριε Νίκο».

Η Μαντώ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Πολλά γεννητούρια ετοιμάζονται στη showbiz, καθώς πολλές από τις διάσημες ελληνίδες περιμένουν τα μωρά τους, ανάμεσα σε αυτές και η Μαντώ Γαστεράτου που περιμένει την αύξηση του δεύτερου της παιδιού.

Μάλιστα η Μαντώ έχει μοιραστεί πολλές φορές πόσο η μητρότητα της άλλαξε την ζωή και πόσο σημαντικό είναι αυτο το κομμάτι για τη ζωή της. Ωστόσο έχει σπάσει και πολλά στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες του θεάματος να μετρούν την κάθε τους θερμίδα. Εκείνη έχει παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της τρώει ότι λιγουρευτεί.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή «Happy Day» η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού της, το οποίο θα είναι ένα κοριτσάκι. Ενώ η ίδια δεν κρύβει την χαρά της, που μετά τον γιο θα κάνει και μία κόρη.