Στο Μιλάνο η Αγγελική Δαλιάνη - Οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες

Ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης παραμένει στην Αθήνα λόγω του δικαστηρίου με την Σοφία Παυλίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο Μιλάνο η Αγγελική Δαλιάνη - Οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για διακοπές και ταξίδια, διότι ο καιρός έχει γλυκάνει, αλλά δεν κάνει και την αφόρητη ζέστη που σε κάνει να τρέχεις προς την κοντινότερη παραλία. Και μπορεί όσοι έχουν αλλεργίες να διαφωνούν, ωστόσο υποστηρικτής αυτής της έκφρασης είναι η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία ενόψει του δικαστηρίου του συζύγου της, μάζεψε τις βαλίτσες της και πήγε ένα ταξίδι στην κοντινή Ιταλία.

Βολτάρει στην Ιταλία η Αγγελική Δαλιάνη

Η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τους ακολούθους της, στα social media. Έτσι έκανε και τώρα, γεμίζοντας τον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram με υπέροχες φωτογραφίες από το Μιλάνο.

Όλα δείχνουν πως η ηθοποιός περνά στιγμές ευτυχίας στην γείτονα χώρα και πως απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών της. Ενώ σύμφωνα με τις αναρτήσεις μαζί της είναι και η 13χρονη κόρη τους. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό πριν κάποιες μέρες ο σύζυγός της Μάνος Παπαγιάννης δεν την συνόδευσε διότι έχει αρρωστήσει με γαστρεντερίτιδα.

"Τώρα σου φορτώθηκα...τέλος"

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι είχε επέτειο και η Αγγελική με μια χιουμοριστική φωτογραφία ευχήθηκε!

Oι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Λυδία και τον Νικήτα και όπως αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερή τους φάση. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι δυο τους «πειράζουν» δημόσια ο ένας τον άλλο.

Σήμερα με αφορμή την επέτειο των 11 χρόνων γάμου τους η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε, «Σου φορτώθηκα @manospapagiannis ..... τέλος!!! 11 χρόνια γάμου - 17 χρόνια μαζί... Ας πρόσεχες..».

Επέτειος γάμου Δαλιάνη - Παπαγιάννης!