Θρήνος για την Ναστάζια Μητροπούλου

Έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για την Ναστάζια Μητροπούλου

Μια πολύ δύσκολη περίοδο διανύει η Ναστάζια Μητροπούλου, η οποία έγινε γνωστή ως ένα από τα «κορίτσια» του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «ΌΛΑ». Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει με την οικογένεια της στον Γαλατά, ωστόσο εδώ και μήνες έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα λόγω του ξυλοδαρμού που υπέστη.

Η Ναστάζια Μητροπούλου εδώ και μερικές μέρες έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς έφυγε από την ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Η ίδια την αποχαιρέτησε δημόσια, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ναστάζια Μητροπούλου

«Ήσουν η καλύτερη γιαγιά του κόσμου. Η δεύτερη μαμά μου.. Η καρδιά μου σήμερα χίλια κομμάτια.. Θα σαι πάντα στη ψυχή μου.. Σ αγαπάω γιαγιάκα.. Για πάντα..» έγραψε η Ναστάζια Μητροπούλου, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τη γιαγιά της από το παρελθόν.

Μιλώντας για την τωρινή της καθημερινότητα, η Ναστάζια Μητροπούλου είχε πει πριν από λίγους μήνες: «Ζωγραφίζω καθημερινά και αυτό είναι κάτι που με κάνει και ξεφεύγω. Επίσης, ετοιμάζω καινούργια τραγούδια. Η μουσική είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης».

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ναστάζια Μητροπούλου

«Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη»

Η Ναστάζια Μητροπούλου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε το πρωί της Τρίτης 5/10 στην εκπομπή του MEGA «MEGA Καλημέρα». Μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε για την βάρβαρη κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια ανέφερε πως: «Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη. Ήταν σπασμένη η μέση μου. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση. Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα»

Η Ναστάζια Μητροπούλου συμπλήρωσε: «Πλέον είμαι ελεύθερη από όλα τα βάσανα που είχα τόσο καιρό. Έχει μείνει μόνο το σωματικό μέρος πια. Όλες οι γυναίκες έχουμε δύναμη αλλά φοβόμαστε».

Τα ψυχικά της τραύματα, όπως επεσήμανε η ίδια, δεν έχουν γιατρευτεί ακόμα: «Είχα προτάσεις για δουλειά αλλά είχα κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Δεν μπορούσα άλλο».