«Είναι λίγο σαν απομόνωση» - Στην Γαλλία για νέες θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το βίντεο που δημοσίευσε χωρίς την μάσκα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι λίγο σαν απομόνωση» - Στην Γαλλία για νέες θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πιο δυνατή από ποτέ νιώθει αυτήν την περίοδο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς η αγάπη που έχει αντλήσει από τον κόσμο, ειδικότερα μετά την αποκάλυψη του προσώπου της χωρίς την μάσκα, είναι τεράστια.

Η ίδια αυτές τις μέρες βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία για να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία για τα εγκαύματα. Μάλιστα, η Ιωάννα ανάρτησε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από stories όπου την βλέπουμε σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα στο Μονπελιέ της Γαλλίας.

Η ίδια λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους λεπτομέρειες στις θεραπείες που κάνει αλλά και στην ψυχολογία της.

Στην Γαλλία η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τις θεραπείες

«Εδώ γίνονται θεραπείες με ιαματικά νερά που κάνουν καλό στα εγκαύματα και τις δερματοπάθειες. Είναι ησυχαστήριο γιατί πέρα από τις θεραπείες που κάνουμε όσοι ερχόμαστε εδώ, αλλά και η ψυχολογία που κάνει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς βοηθά το δέρμα να ηρεμεί. Είναι λίγο σαν απομόνωση, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από δυο χρόνια προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της παρά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, την ψυχολογική εξουθένωση και πολύ πόνο. Μάλιστα, πρόσφατα την είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» όπου αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τα social media όπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει τρανά παραδείγματα στον έξω κόσμο καθώς αναμφίβολα έχει διδάξει σε όλους τι σημαίνει δύναμη ψυχής. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας της:

«Παρ΄όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία».