Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά ξεπέρασε κάθε φαντασία - Πιο "καυτή" από ποτέ

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά ξεπέρασε κάθε φαντασία - Πιο

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει που και που να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια άκρως εκρηκτική ανάρτηση στο Instagram όπου έφερε δεκάδες αντιδράσεις. Μπορεί να είναι εργαζόμενη μητέρα που τρέχει και δεν φτάνει, ωστόσο έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα και δεν διστάζει να το δείξει.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, πόζαρε στον φακό της κάμερας του κινητού της με το μαγιό της μιας και τα μπάνια τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της έχουν ξεκινήσει για τα καλά. (Δείτε εδώ σε ποιο νησί βρέθηκε πριν από λίγο καιρό μαζί με τον αγαπημένο της)

Η "καυτή" ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η.

Αν και από το 2002 εργαζόταν εθελοντικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, λόγω της στέψης της ως Σταρ Ελλάς ήταν μια από τις διασημότητες που συμμετείχαν στην λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας, η οποία τελείωσε στην Αθήνα.

Έκανε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια, ενώ μετά τις 5 Ιουνίου του 2010 που παντρεύτηκε με τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της Atlas Maritime, Λέοντα Πατίτσα και την απόκτηση των τριών παιδιών τους: την Μάργκω (γενν. 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γενν. 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2018), αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ζει πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ πολλά είμαι τα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η παρουσιάστρια - μοντέλο δημοσίευσε τρεις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram.

Η αγαπημένη Μαριέττα πόζαρε μπροστά από μια πισίνα με μπικίνι και μας έδειξε πως είναι το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς στο σώμα της και πάθαμε σοκ! Είναι άκρως εντυπωσιακή!