Νικολέττα Ράλλη: Ντύθηκε στα λευκά και μας έδειξε το νυφικό της

Περιμένουμε κουφέτα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Ντύθηκε στα λευκά και μας έδειξε το νυφικό της

Η Νικολέττα Ράλλη, εδώ και 4 χρόνια, είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί, την Σοφία που είναι δύο ετών (δείτε εδώ την φωτογραφία τους στην μπανιέρα του σπιτιού). Το ζευγάρι, αν και πολύ ερωτευμένο, δεν έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας και η σχέση τους δεν έχει επισημοποιηθεί με την έννοια του γάμου.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ντύθηκε στα λευκά και έκανε πρόβα νυφικού και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια παρουσίασε σε όλους ένα μακρύ λευκό νυφικό με δαντέλα σε όλο το μήκος τους, το οποίο είχε μία λεπτομέρεια που αγκάλιαζε τους ώμους και είχε βαθύ ντεκολτέ.

Δοκίμασε, όμως, και ένα ακόμη, που δεν έδειξε ολόκληρο, αλλά από τα μανίκια και το τελείωμα του φαινόντουσαν πανέμορφα κεντήματα.

Παντρεύεται η Νικολέττα Ράλλη;

Ο λόγος, παρόλα αυτά, δεν είναι ότι ήρθε η στιγμή για την ίδια και τον σύντροφός της να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αλλά για το Yes I do Catwalk, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Πρόκειται για μία επίδειξη μόδας που εστιάζει στο κομμάτι του bridal show και φέτος θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου. Η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει κάνει ακόμα την τελική της επιλογή, παρόλα αυτά μας έδωσε μία γεύση από όσα θα δούμε.

Νικολέττα Ράλλη

Πρόβα νυφικού για την Νικολέττα Ράλλη

«Με τέτοιο ντύσιμο και τον λεκέ...»

Η Νικολέττα Ράλλη, μετά από την απόκτηση της κόρης της, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως έκανε και με την πρόσφατη απόδρασή τους στο Ναύπλιο.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με την Σοφία, όπου ποζάρουν αγκαλιά και θέλησε να διηγηθεί μία μικρή και χιουμοριστική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή.

«Πριν από αρκετά χρόνια, με τέτοιο ντύσιμο και τον λεκέ στην φόρμα, θα συναντούσα 100% το αγόρι που μου άρεσε στην γειτονιά, και ας ήταν μόνο λίγα τα λεπτά της εμφάνισης μου, ίσα για να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο! Σήμερα μας βλέπετε, στο γειτονικό μας καφέ, να περιμένουμε τους δυο καφέδες μου, την Σοφία να πίνει ήδη τον δικό της (νερό), και την Candy να μυρίζει την λαδιά μου (λαχανόρυζο έφτιαξα σήμερα)», έγραψε η παρουσιάστρια.