Σπάνια αποκάλυψη της Σάσας Μπάστα: «Αν η Αγγελική και ο Γρηγόρης κάνουν παιδί θα...»

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπάνια αποκάλυψη της Σάσας Μπάστα: «Αν η Αγγελική και ο Γρηγόρης κάνουν παιδί θα...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου την υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως ήταν λογικό η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό την είδαμε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» όπου τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτες της απασχόλησαν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την ίδια σχετικά για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με την Αγγελική Ηλιάδη σε περίπτωση που κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά πως:

«Είναι ακόμα (μαζί). Επίσης να ξέρεις εγώ το έκανα, εγώ θα το πάρω. Εγώ έκανα το κονέ, ωστόσο να ξέρεις είπα όταν κάποια στιγμή κάνω ένα δεύτερο παιδί να ξέρεις έχω κλείσει ήδη νονά όπου είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι».

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάστα

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αποτελούν ένα από τα πιο φρέσκα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Oι δύο τους ήρθαν πιο κοντά μέσα από την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης Φάρμα, ωστόσο η σχέση τους φαίνεται να συνεχίζεται με ένταση και εκτός παιχνιδιού.

Οι νυχτερινές έξοδοι με τους δύο να είναι εντυπωσιακοί παίρνουν και δίνουν και όλοι αρχίζουν να αναρωτιούνται για το μέλλον της σχέσης αυτής μιας και ο γυμναστής ήρθε να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα. Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, υπάρχει πλέον πολύ σοβαρά το έδαφος για συγκατοίκηση μιας και σχεδόν είναι σαν να ζουν μαζί ήδη, αφού είναι όλη μέρα παρέα.

Είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης

undefined