«Έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος και...» - Ο Γιάννης Μόρτζος συγκλονίζει με την επέμβαση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του

Η περιπέτεια που έζησε με την υγεία του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος και...» - Ο Γιάννης Μόρτζος συγκλονίζει με την επέμβαση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5, στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Γιάννης Μόρτζος, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Ο ηθοποιός που έχει τοποθετηθεί και για τον Πέτρο Φιλιππίδη παλαιότερα, μίλησε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του σχετικά με την επέμβαση που παρά λίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Μόρτζος

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα γιατρό τον κουνιάδο μου, ο οποίος είναι σωτήρας. Αυτός μας κατευθύνει τι θα κάνουμε. Του οφείλω κι εγώ πολλά γιατί με έσωσε. Εγώ έκανα bypass και κάτι πήγε στραβά στην επέμβαση. Έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος. Ξύπνησα και δεν ήξερα τι γινόταν, ήμουν χαμένος. Στην εντατική που ήμουν έβλεπα να πεθαίνουν κάθε μέρα κι έλεγα με έφεραν κι εμένα για να πεθάνω. Είχα την εντύπωση ότι φεύγω, το σκεφτόμουν κι έλεγα κάτσε ακόμα λίγο. Μου έδινα κουράγιο.»

«Μου έμεινε από αυτό ότι τα πάντα είναι πολύ εφήμερα και φεύγουν. Εκεί δοκίμασα και την αντοχή του γάμου μου με την Γιούλη. 22 χρόνια μαζί αλλά αυτό ήταν μια δοκιμασία που σε πήγαινε αλλού. Καθόταν όλες αυτές τις ημέρες από πάνω και με πρόσεχε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μόρτζος.

Η στήριξη του Γιάννη Μόρτζου στον Σάκη Ρουβά

Ένας εκ των ελάχιστων καλλιτεχνών που έκαναν δηλώσεις υπέρ του Σάκη Ρουβά, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ο Γιάννης Μόρτζος. Ο γνωστός ηθοποιός, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού τη Δευτέρα 14/2, και ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το φλέγον ζήτημα.

Προς έκπληξη, ο ηθοποιός στήριξε το Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις του αναφέροντας πως δεν είναι κάποιος για να κρίνει τον οποιονδήποτε για τα λόγια του και το τι πιστεύει.

"Φαίνεται πως η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν τόσο καλή που του άφησε καλές εντυπώσεις, Έχει το δικαίωμα να επαινέσει τη συνεργασία τους, και σε ένα βαθμό εκτιμώ τη συμπάθεια του Ρουβά προς τον Λιγνάδη», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

«Δεν θα καταδικάσω εγώ τον Σάκη Ρουβά. Πρέπει να πέσουμε να τον φάμε επειδή είπε αυτά;» ανέφερε στη συνέχεια.