Η Χριστίνα Μπόμπα το "έριξε" στον χορό αγκαλιά με την κόρη της - Το τρυφερό βίντεο στα social media

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Μπόμπα το

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Όπως είναι λογικό η ίδια έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς από τότε που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη έχει αναφέρει πως είναι προτεραιότητά και για τους δύο πλέον.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 11/5 η γνωστή influencer θέλησε να δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό βιντεάκι στο οποίο έδειξε πως περνάει με τις κορούλες της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια το "έριξε" στον χορό αγκαλιά με την μικρή Αριάνα, η οποία δείχνει να το απολαμβάνει πολύ. (Δείτε εδώ τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν)

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Εμείς όταν πετάμε...» - Το μήνυμα της Μπόμπα μέσα από το αεροπλάνο με το παιδί στην αγκαλιά της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί μετά τον ερχομό των διδύμων στον κόσμο να έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή τους, όμως αυτό που με τίποτα δε μπορούν να αποκόψουν από την καθημερινότητα τους είναι τα ταξίδια.

Είτε μόνοι τους, είτε μαζί με τα μωρά βλέπουμε πως πάντα έχουν τη διάθεση να αποδράσουν από την Αθήνα και αυτό είναι κάτι, που προσπαθεί να απενοχοποίησει η Μπόμπα, μιας και η ζωή δε σταματάει όταν κάνεις παιδιά. Για τις γιoρτές του Πάσχα λοιπόν έφυγαν για τη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρα του Σάκη.

Το βίντεο, που δημοσίευσε η τρυφερή μανούλα μέσα από το αεροπλάνο με την μικρή Φιλίππα στην αγκαλιά της αποδεικνύει αφενός τη μεγάλη πρόκληση να ταξιδεύεις με μωρά και αφετέρου το πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται οι γονείς στιγμές με τα πρώτα χρόνια των παιδιών.

Η Φιλίππα απαθανατίστηκε αρκετά ζωηρή κατά την πτήση της, αφού όχι μόνο δεν κοιμήθηκε καθόλου αλλά είχε υπερένταση, πειράζοντας ανελλιπώς τη μάσκα της μαμάς της.

«Περνάμε πολύ ωραία εμείς όταν πετάμε οικογενειακώς, ειδικά η Φιλίππα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.