Δίκη Depp - Heard: Θαυμαστές του ζευγαριού πληρώνουν όσο όσο για να την παρακολουθήσουν από κοντά

Ουρές έξω από το δικαστήριο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Depp - Heard: Θαυμαστές του ζευγαριού πληρώνουν όσο όσο για να την παρακολουθήσουν από κοντά

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη που έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα όλου του πλανήτη, αυτή του Johnny Depp και της Amber Heard. Έπειτα από τις συγκλονιστικές περιγραφές και των δύο στις καταθέσεις τους, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού καθώς παρότι η δίκη μεταδίδεται τηλεοπτικά, ταξιδεύουν από κάθε γωνιά του κόσμου για να την δουν από κοντά.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, πολλοί διανυκτέρευσαν έξω από το δικαστήριο, στα αυτοκίνητά τους, ενώ άλλοι έφτασαν να πληρώσουν μέχρι και 30 χιλιάδες δολάρια σε έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να βρεθούν στη Βιρτζίνια.

Χαμός με την δίκη Depp και Heard

Μια θαυμάστρια του ζευγαριού δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Έχω ξαναπάει σε δημόσια δίκη, όμως δεν έχω διανυκτερεύσει ποτέ σε ουρά για να μπω στη δικαστική αίθουσα. Ήρθα εδώ από τις 12:45 τα ξημερώματα και δεν ήμουν η μόνη».

Άλλη θαυμάστρια από τη Μεγάλη Βρετανία αποκάλυψε πως πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, όπου και διαμένει κάθε φορά που η δίκη διακόπτεται, ξοδεύοντας μέχρι και 10.000 δολάρια. Ακόμα και μία 59χρονη ξόδεψε όλα τα χρήματα, που είχε «στην άκρη» για τις διακοπές της, για να δει από κοντά τη δίκη. Δήλωσε μάλιστα, πως η ίδια στέκεται στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ.

«Ξόδεψα όλα τα χρήματα που είχα για την άδεια μου για να είμαι εδώ για τον Τζόνι. Έχουμε την ίδια ηλικία, μεγάλωσα με εκείνον», δήλωσε στη New York Post.

Χαμός στα social media με βίντεο από τις εκφράσεις της στη δίκη

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, και ενώ η δίκη βιντεοσκοπείται, αρκετοί είναι εκείνοι που προχώρησαν σε μία ιδιαίτερη παρατήρηση. Στην προσπάθειά της να κερδίσει η Heard, ξέχασε ότι η δίκη βιντεοσκοπείται και υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα και έκανε κάποιες εκφράσεις που συζητήθηκαν δεόντος.

Το πρόσωπο της καθ΄όλη τη διάρκεια στο δικαστήριο εμφανίζεται σκυθρωπό και στεναχωρημένο, σαν να βρίσκεται ένα βήμα πριν βάλει τα κλάματα, ενώ σε άλλο πλάνο που δημοσιεύτηκε από τις κάμερες της δικαστικής αίθουσας, οι χρήστες των social media, θεώρησαν ότι η στενοχωρημένη κακοποιημένη σύζυγος είναι άλλος ένας ρόλος μιας και ενώ μιλάει με τη δικηγόρο της φαίνεται να γελάει για κλάσματα του δευτερολέπτου και σχεδόν αμέσως να παίρνει την ίδια έκφραση, με την οποία εμφανίζεται στη δίκη τον τελευταίο καιρό.