Και όμως το αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα - Τι απίστευτο κάνει η μόλις 3,5 χρονών κορούλα της

«Δεν ξέρω πως το κάνει αυτό!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Και όμως το αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα - Τι απίστευτο κάνει η μόλις 3,5 χρονών κορούλα της

Το μεσημέρι της Πέμπτη 12/5, καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι ήταν η λαμπερή και ταλαντούχα Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια αλλά και πρώην παίκτρια της Φάρμας, μίλησε για όλα, και μεταξύ άλλων για τη φιλία της με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και για την 3,5 ετών κόρη της, με την οποία είναι κυριολεκτικά αχώριστες.

Η Σάσα Μπάστα για το ταλέντο της κόρης της

«Η κόρη μου είναι 3,5 και μου ζητάει όλη την ώρα να βγάζουμε φωτογραφίες και story και αν δεν της αρέσει μου λέει ξανά δεν ήταν καλό. Είναι απίστευτο το ότι η κόρη μου μιλάει αγγλικά ενώ κανείς μας δεν μιλάει αγγλικά στο σπίτι, ενώ το τάμπλετ το έχει μόνο ένα τέταρτο το βράδυ και ένα τέταρτο το μεσημέρι. Δεν ξέρω πως το κάνει αυτό».

«Με την κόρη μου είμαστε κάθε μέρα στον παιδότοπο, μπαίνω κανονικά μαζί της μέσα, εκεί κάνουμε τα πάντα. Είμαι αυστηρή όμως στο σπίτι, το ξέρω ότι δεν μου φαίνεται» είπε κλείνοντας η Σάσα.

«Αν η Αγγελική και ο Γρηγόρης κάνουν παιδί θα...»

Όπως ήταν λογικό η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό την είδαμε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» όπου τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτες της απασχόλησαν ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την ίδια σχετικά για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με την Αγγελική Ηλιάδη σε περίπτωση που κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά πως:

«Είναι ακόμα (μαζί). Επίσης να ξέρεις εγώ το έκανα, εγώ θα το πάρω. Εγώ έκανα το κονέ, ωστόσο να ξέρεις είπα όταν κάποια στιγμή κάνω ένα δεύτερο παιδί να ξέρεις έχω κλείσει ήδη νονά όπου είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι».