Eurovision 2022: Φαβορί η κόρη πασίγνωστου Σουηδού ροκ μουσικού - Εντυπωσίασε η ερμηνεία της

Κέρδισε τις εντυπώσεις!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Φαβορί η κόρη πασίγνωστου Σουηδού ροκ μουσικού - Εντυπωσίασε η ερμηνεία της

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο Β' Ημιτελικός της Eurovision, την Πέμπτη 13/5 με αρκετές εμφανίσεις να κλέβουν τις εντυπώσεις του κοινού, όπως αυτή της Φιλανδίας, και άλλες να προκαλούν αρκετές και ποικίλες αντιδράσεις όπως αυτή του Σαν Μαρίνο, που συζητήθηκε ιδιαίτερα. Ξυπόλητη και με σικ σύνολο στη σκηνή του διαγωνισμού, εμφανίστηκε λοιπόν ένα από τα μεγάλα φαβορί, Cornelia Jakobs.

Η εμφάνιση της Σουηδίας στην Eurovision

Η εμφάνισή της ξεκινά με την ίδια καθισμένη και ξυπόλητη ενώ στη σκηνή κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, το οποίο στο τέλος γίνεται ένα έντονο κόκκινο, και ήταν πολύ καλή παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις πρόβες και το παραλίγο ατύχημα που είχε κατά την προετοιμασία της αφού όπως έγινε γνωστό κάποια στιγμή την χτύπησε ρεύμα, καθώς η ίδια έχει ένα vintage μικρόφωνο με καλώδιο

Η Cornelia Jakobs είναι κόρη του ροκ μουσικού Jakob Samuel στο συγκρότημα The Poodles και εγγονή του πάστορα και συγγραφέα Bengt Samuelsson και της μαέστρου και συνθέτη Kerstin Nerbe.

Το 2020 ηχογράφησε το κομμάτι “Weight of the World” το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack της σειράς “ Björnstad” της HBO. Συμμετείχε στο Melodifestivalen 2021 ως τραγουδοποιός για το τραγούδι " Best of Me " που ερμήνευσε ο Efraim Leo. Διαγωνίστηκε ως σόλο καλλιτέχνης στο πρώτο μέρος του Melodifestivalen 2022 με το τραγούδι " Hold Me Closer " που έγραψε μαζί με τους Isa Molin και David Zandén , όπου πήρε τις περισσότερες ψήφους θεατών και πήγε κατευθείαν στον τελικό. Κέρδισε τον τελικό του Melodifestivalen 2022 όπου έλαβε συνολικά 146 βαθμούς.

Η επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη την ώρα του σχολιασμού προκάλεσε δάκρυα γέλιου

Όπως κάθε χρόνο στην θέση του σχολιασμού για την Eurovision 2022 βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την Μαρία Καζάκου καθώς έχουν αποδείξει πως η χημεία τους είναι ό,τι πρέπει καθώς έχουν χαρίσει αναμφίβολα πολλές φορές άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές της ΕΡΤ όπου παρακολουθούν τον μουσικό διαγωνισμό.

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης 12/5 με αφορμή τον Β' Ημιτελικό της Eurovision όπου διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας, ο ίδιος θέλησε να διηγηθεί πώς κάνουν τα παιδάκια στην Ιταλία για να δείξει ότι είναι… φωνακλάδικα. Η μίμησή του χωρίς την εικόνα είναι ακόμη πιο αστεία καθώς θα σας φέρει δάκρυα γέλιου.