Αποκαλυπτική η Εβελίνα Παπούλια: Το φλερτ με συνάδελφο που δεν γνώριζε κανείς

Η συνέντευξή της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκαλυπτική η Εβελίνα Παπούλια: Το φλερτ με συνάδελφο που δεν γνώριζε κανείς

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχτηκε στο «Night Out» την Εβελίνα Παπούλια, η οποία αποφάσισε να μιλήσει για όλα χωρίς κανένα δισταγμό. Μάλιστα ο παρουσιαστής της έκανε πολλές αδιάκριτες ερωτήσεις και εκείνη απάντησε σε όλες με αφοπλιστική ειλικρίνεια (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τον Νίκο Σεργιανόπουλο)

Η ειλικρινέστατες απαντήσεις της Εβελίνας Παπούλια

«Έχει τύχει να βγεις από το σπίτι χωρίς να φοράς εσώρουχα, είτε από επιλογή είτε γιατί το ξέχασες;», την ρώτησε αρχικά και εκείνη απάντησε: «Ούτε από επιλογή, ούτε γιατί το ξέχασα. Έτυχε».

Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια ρωτήθηκε έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. «Ναι, για λίγο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει «ρίξει χυλόπιτα» σε συνάδελφό της.

«Υπήρξε φλερτ ή σχέση ανάμεσα σε εσένα και σε άτομο του καλλιτεχνικού χώρου και να μην το μαθεύτηκε ποτέ;», τη ρώτησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η Εβελίνα Παπούλια απάντησε πως έχει συμβεί, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του.

Η Εβελίνα Παπούλια θα καταθέσει κατά του Πέτρου Φιλιπππίδη

Υπέρ των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη και κατά του ηθοποιού πρόκειται να καταθέσει η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/3 στην εκπομπή Πρωινό.

Η Εβελίνα Παπούλια μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 15/3, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και επιβεβαίωσε πως θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.