Χωρίς κουμπάρους παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η αναστάτωση λίγο πριν από τον γάμο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς κουμπάρους παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η αναστάτωση λίγο πριν από τον γάμο

Σε νυχτερινή έξοδο πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Δήμητρα Αλεξανδράκη το βράδυ της Πέμπτης 12/5, η οποία προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τον επικείμενο γάμο της. Ενώ μάλιστα παραδέχτηκε και πως της λείπει κάτι πολύ βασικό... αλλά δεν είναι το νυφικό (δείτε εδώ πόσο κοστίζει)

Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γάμο της

«Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες αλλά όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα, οπότε θα δούμε τελευταία στιγμή, κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Έχω την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με μια άλλη φίλη παράνυφο, δυο ξανθιές μια μελαχρινή. Μπορεί να φύγει κάποια για να μας παντρέψει ή μπορεί να μας παντρέψει η Ιωάννα με τον Δημήτρη.

Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε κι εκεί. Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια.

Δεν θα υπάρχουν κάμερες, δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν θα υπάρχουν από την πλευρά τη δικιά μου σχεδόν καθόλου συγγενείς. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Είναι μια ιερή στιγμή, δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο και να έχουμε άτομα που θα έρθουν μόνο για το στόρι και να ρίχνουν τις κατάρες από πίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το My Style Rocks, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το My Style Rocks και γενικότερα η περίοδος εκείνη ήταν η χειρότερη στη ζωή μου».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει πότε θα παντρευτεί

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 20/4, και αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τον γάμο της.

Το μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς οι ετοιμασίες του γάμου της την έχουν κατακλύσει, ενώ μάλιστα την κάνουν να ξεχνιέται από τον θάνατο της γιαγιάς της που την έχει στιγματίσει και της στέρησε το χαμόγελο για αρκετό διάστημα.

«Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μαϊου αλλά επειδή βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε και επειδή πέρασα και μια πολύ δύσκολη περίοδο τους τελευταίους δύο μήνες, είπαμε να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο.

Το νυφικό θα είναι μπόλικο. Σίγουρα θα το δείτε, σίγουρα θα μοιραστώ πράγματα από τον γάμο μου. Το κοστούμι επειδή θέλει να το ράψει ο σύντροφός μου, του είπα να μου πει τα χρώματα για να έχουμε μια χρωματική αρμονία. Είναι κοινή μας απόφαση ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ίσως είναι λίγο παραπάνω δική μου γιατί όπως έχω πει, θεωρώ τον γάμο ένα πού ιερό μυστήριο. Οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι», είπε η ίδια.

Σχετικά με τον θάνατο του αγαπημένου της προσώπου, ανέφερε: «Πέρασα πάρα πάρα πολύ δύσκολα με τον θάνατο της γιαγιάς μου και ακόμα προσπαθώ και με τον πνευματικό μου, συζητάω…».