«Το θέμα έχει κλείσει» - Καταπέλτης η Κατερίνα Γερονικολού για τον Κιμούλη

Η συνέντευξη της ηθοποιού εφ' όλης της ύλης

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Το θέμα έχει κλείσει» - Καταπέλτης η Κατερίνα Γερονικολού για τον Κιμούλη

Στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τη δημοσιογράφο της, Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ στην οποία συμπρωταγωνιστούν, «Και όμως είμαι ακόμα εδώ». Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ίδια τόνισε πως τον έχει συγχωρήσει.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη και τον Κιμούλη

«Στο σίριαλ “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” που πρωταγωνιστώ είμαι πολύ αρρωστοφοβική.

Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, όχι σε υπερβολικό βαθμό. Βασικά μου φτιάχνει το κέφι. Το σπίτι μας με τον Γιάννη δεν γίνεται να είναι χάλια γιατί λείπουμε συνέχεια και οι δύο. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Βοηθάει σε αυτά που μπορεί. Και μόνο η αίσθηση ότι ο άλλος βοηθάει ξεκουράζει τη γυναίκα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο πρακτικά αλλά και ψυχολογικά», ανέφερε για το σύντροφό της.

Μας έκαναν ταυτόχρονα την πρόταση για τη σειρά της ΕΡΤ, εγώ δεν είχα καμία καλύτερη, εκείνος άργησε να απαντήσει γιατί έπρεπε να απεμπλακεί από μία άλλη πρόταση. Έχουμε ίδιες αγωνίες και ίδια άγχη με τον Γιάννη, αυτό μας ενώνει», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου: «Δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Το θέμα έχει κλείσει και καλώς έχει κλείσει. Στο εργασιακό περιβάλλον πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο. Τον έχω συγχωρήσει. Για μένα το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε και να προχωράμε. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

«Δεν είμαι καλή στις διαπραγματεύσεις. Μικρή ήμουν πολύ σπάταλη. Τώρα είμαι πιο μετρημένη. Έχει σταματήσει το καταναλωτικό όργιο μέσα μου. Κάνω επενδύσεις σε ταξίδια» δήλωσε για τη διαχείριση των οικονομικών της.

Όσο για τη μητρότητα, είπε: «Καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει, παρόλα αυτά αγαπάω πολύ τα παιδιά. Πιστεύω θα δείξει ο χρόνος και η πορεία»

Η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλει το Γιώργου Κιμούλη

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού βρήκε το θάρρος και μίλησε για τα όσα πέρασε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη σε μία παράσταση που συμμετείχαν, ξεκαθαρίζοντας πως η συμπεριφορά του την φόβισε.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε δημόσια τη Ζέτα Δούκα που μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα αντίστοιχο περιστατικό που έχει βιώσει.

«Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου. Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες…

Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».

Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν.

Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.

Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.

Ζέτα Δούκα , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα.

Ως εδώ όμως. #nowisourtime #σοφίαμπεκατώρου *Από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή» {Σε παρακαλώ μην επιστρέψεις}» έγραψε στην ανάρτηση της η Κατερίνα Γερονικολού.

Γερονικολού Κιμούλης