«Οι ισορροπίες μπερδεύτηκαν όταν...» - Ο Μαραντίνης αποκαλύπτει πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από την Χρηστίδου

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι ισορροπίες μπερδεύτηκαν όταν...» - Ο Μαραντίνης αποκαλύπτει πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από την Χρηστίδου

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στον Θανάση Πάτρα για όλα συμβαίνουν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ στιγμές από την ημέρα του γάμου τους).

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάμο, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα media των χωρισμό του. Ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε πως οι ισορροπίες στον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της έκθεσής τους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντέ στον γάμο. Και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να σου πω. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δε ξέρω»

«Τα Μέσα θεωρώ ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Σαφώς στεναχωρήθηκα με αρκετά θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα.

Προς τιμήν τους κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δε μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά.

Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η αναφορά της Χρηστίδου στον Μαραντίνη στον αέρα του MEGA

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας που την Κυριακή 8/5, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αναφορά στα παιδιά της, αλλά και στον πρωην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Μπορεί η ίδια πριν από λίγες ημέρες να έχασε τη δική της μαμά, όμως οι δυο γιοι της της δίνουν δύναμη.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες. Να τις χαίρεστε, να μας χαίρονται. Να είμαστε γερές και δυνατές μέσα σε όλους τους ρόλους μας. Να τις χαίρεστε όσοι τις έχετε ακόμα εκεί έξω», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν στο σπίτι ο Φίλιππος με έναν φίλο του και μου λέει ο φίλος του πήγα και πήρα ένα δώρο στη μαμά μου. Λέω “Φίλιππε;” και μου απαντάει “μαμά αγκαλιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, εσύ το λες”. Ο μικρός δεν μπορεί να συνδέσει ακόμα πότε είναι η γιορτή, το πετάω εγώ. Φροντίζει ο μπαμπάς τους τέτοιες μέρες, τους βάζει και ετοιμάζουν πράγματα. Τα περιμένω» είπε.