«Αυτό είναι ύβρις» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπίμπιλας κατά του Αλέξη Κούγια για τον Μάνο Χατζηδάκι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό είναι ύβρις» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπίμπιλας κατά του Αλέξη Κούγια για τον Μάνο Χατζηδάκι

Χαμός έγινε μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζηδάκι. Ο γνωστός ποινικολόγος κατά τη διάρκεια της δίκης του πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε ότι ο διάσημος μουσικοσυνθέτης έκανε και εκείνος παρέα με ανήλικα αγόρια, προσπαθώντας να νορμαλοποιήσει την κακοποιητική συμπεριφορά του σκηνοθέτη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση)

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά του Αλέξη Κούγια

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτές οι δηλώσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες, ενώ τα πυρά του κατά του δικηγόρου έριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος που υπήρξε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και σε έναν από τους μάρτυρες στη χθεσινή δίκη 12/5 ήταν ο εξής:

Κούγιας: Είναι ασυνήθιστες οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις στο κόσμο του θεάτρου και της τέχνης;

ΧΚ: Όχι, είναι σύνηθες, υπάρχει πολύ στο χώρο του θεάτρου.

Κούγιας: Όταν πήγε στην ανακρίτρια είπε ότι τον έχουν ερωτευτεί οι πιο ωραίοι άντρες και γυναίκες. Το έκρυψε ποτέ αυτό;

ΧΚ: Δεν κάναμε τέτοιες συζητήσεις.

Κούγιας: Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15-16-17-18 χρονών;

ΧΚ: Όχι, όχι.

Όλα αυτά σχολίασε σήμερα 13/5 ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του «Super Κατερίνα».

«Αισθάνθηκα προσβεβλημένος γιατί εγώ τον Μάνο Χατζιδάκι τον είχα σαν πατέρα μου, σαν μέντορα. Δουλέψαμε δίπλα του πολύ νέοι, μόλις είχαμε βγει από τη σχολή. Έγραψα ότι δε θα επιτρέψουμε άλλη λάσπη στη ζωή μας γιατί αμέσως μετά τη δήλωση αυτή, πολύς κόσμος μπήκε στα social media και εξέφρασαν την ενόχλησή τους.

Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς το όνομα του Μάνου Χατζιδάκη μέσα σε μια τέτοια δίκη. Είναι ύβρις. Ήμασταν ένα ζυμάρι άνθρωποι και τον ακούγαμε σαν Θεό τον Μάνο Χατζιδάκι… ».

«Μας πρότεινε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά»

Το πρωί της Τετάρτης 11/5 ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καθώς οι δίκη του συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς αφού οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό είναι άκρως καταιγιστικές. Κάπου εδώ επίσης να τονίσουμε πως κατηγορείται ότι έχει διαπράξει τέσσερις βιασμούς.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τον μάρτυρα του πρώτου μηνυτή – του νεαρού Αιγύπτιου – ο οποίος περιέγραψε τη γνωριμία του με τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στον κατηγορούμενο. Είπε επίσης πως τους προσφέρθηκε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες όμως ο ίδιος δεν θέλησε να συμμετάσχει.