Το χλιδάτο ξενοδοχείο Σταυροπούλου - Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη! Με θέα θάλασσα, πισίνα και όλα τα κομφόρ

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πανάκριβα ξενοδοχεία της Μυκόνου και της Σαντορίνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το χλιδάτο ξενοδοχείο Σταυροπούλου - Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη! Με θέα θάλασσα, πισίνα και όλα τα κομφόρ

Η Βίκυ Σταυροπούλου με τον καλό της φίλο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, διαθέτουν ένα χλιδάτο ξενοδοχείο στο χωριό Αβία στην Μάνη και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πανάκριβα ξενοδοχεία των κοσμικών νησιών. Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο που οι επισκέπτες λατρεύουν για την πανέμορφη θέα που έχει.

Εκεί μάλιστα περνάνε σχεδόν όλο το καλοκαίρι τους οι δυο ηθοποιοί παρέα και με φίλους και οι φωτογραφίες που αναρτούν είναι μαγευτικές.

Πρόκειται για το Euphoria Studios που βρίσκεται σε απόσταση 47χλμ. από το Costa Navarino, και προσφέρει εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και βεράντα. Η Καλαμάτα απέχει 19 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες στο κατάλυμα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πρωινό.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το Euphoria Studios περιλαμβάνει υδρομασάζ. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Σταυροπούλου - Χατζηπαναγιώτη

ξενοδοχείο Σταυροπούλου Χατζηπαναγιώτη Μάνη

ξενοδοχείο Σταυροπούλου Χατζηπαναγιώτη Euphoria

Σταυροπούλου Χατζηπαναγιώτη Euphoria Μάνη

Euphoria Μάνη

Λίγα λόγια για την Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 6 Νοεμβρίου 1969 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Μεγάλωσε στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη. Έχει πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε κωμικούς ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση.

Υπήρξε παντρεμένη με κάποιον εκτός showbiz και έχει μία κόρη, τη Δανάη Μπάρκα. Τα τελευταία χρόνια συζεί με τον συνάδελφο και φίλο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, στην Ανθούπολη Περιστερίου.