Δυσάρεστα νέα για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη - Έγινε γνωστό πως...

Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δυσάρεστα νέα για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη - Έγινε γνωστό πως...

Τα χνάρια του αείμνηστου αδερφού του, Παντελή Παντελίδης, ακολουθεί ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έχει ξεκινήσει επίσημα πια τις live εμφανίσεις του, δίπλα σε σπουδαία και γνωστά ονόματα. Τον ίδιο πρόσφατα τον απολαύσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο J2US, ενώ αυτό το διάστημα τραγουδά μαζί με τον Πάνο Καλίδη.

Ο Κωνσταντίνος παράλληλα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά του.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο ίδιος ανακοίνωσε στο κοινό του πως αυτό το Σάββατο 14/5 θα χρειαστεί να ακυρωθεί η live εμφάνισή του με τον Πάνο Καλίδη στα Χανιά, λόγω του μεγάλου τελικού της Eurovision, στον οποίο έχει περάσει κι η Ελλάδα (δείτε εδώ μάλιστα και σε ποια θέση την δίνουν μέχρι στιγμής τα στοιχήματα).

Ακυρώνεται η live εμφάνιση Παντελίδη - Καλίδη

 Δυσάρεστα νέα για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

«Όσο ανεβαίνω επαγγελματικά, θα αισθάνομαι πιο κοντά...»

Με την οικογένεια του να έχει πληρωθεί από την Μίνα Αρναούτη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, αλλά και τα όνειρα του. Δεν γινόταν δε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

«Όσο πιο ψηλά φτάσω τόσο πιο κοντά μου θα αισθάνομαι τον Παντελή», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο αδερφός του που έχει ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του.

«Ακούω πολλούς που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, εγώ και η οικογένειά μου δεν το έχουμε καταλάβει», είπε για τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή, του οποίου τα τραγούδια ακούγονται μέχρι και σήμερα.