Έγινε γνωστό 17 χρόνια μετά - Ο λόγος που η Παπαρίζου δεν χαμογελούσε όταν είπε το "My number one" στην Eurovision

Δεν πάει το μυαλό σας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε γνωστό 17 χρόνια μετά - Ο λόγος που η Παπαρίζου δεν χαμογελούσε όταν είπε το

Ο πυρετός της Eurovision έχει ανάψει στο κόκκινο, καθώς βρισκόμαστε προ των πυλών για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13/5 (δείτε εδώ ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές στην Ελλάδα). Οι πρωινές εκπομπές καλύπτουν εκτενώς το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την Έλενα Παπαρίζου.

Γιατί δεν χαμογελούσε το 2005 η Έλενα Παπαρίζου;

Ο επιτυχημένος στιχουργός μιλώντας για τον Μουσικό Διαγωνισμό στον αέρα του «Love It» αποκάλυψε ότι η Έλενα Παπαρίζου θεωρούσε δεδομένη τη νίκη της το 2005 και στόχευε στο να το κρύψει.

«Θα σας αποκαλύψω κάτι. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από την Έλενα Παπαρίζου. Είχα μάθει ότι το 2005, επειδή όταν είχε πάει με το ‘My Number One’ το θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι θα κερδίσει -επειδή της το χρωστούσαν από το ‘Die for you’- για να μην προκαλεί, δεν ήταν χαμογελαστή.

Εκτός από το άγχος της, δεν χαμογελούσε για να δείξει ότι δεν θεωρούσε τίποτα σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για την Ανδρομάχη

Η σειρά της Κύπρου και της Ανδρομάχης ήταν χθες 12/5 στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, με την ίδια να είναι πιο έτοιμη από ποτέ να κερδίσει το κοινό και να περάσει στον τελικό του Σαββάτου, στον οποίο έχει ήδη προκριθεί η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη.

Φυσικά, πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να της ευχηθούν καλή επιτυχία, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media και συγκεκριμένα το instagram.

Ανάμεσά τους βρισκόταν φυσικά και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία να υπενθυμίσουμε πως το 2005 είχε φέρει την νίκη στην χώρα μας με το τραγούδι My number one. Η αγαπημένη τραγουδίστρια λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ανδρομάχης από τις πρόβες, γράφοντας "Καλή επιτυχία Κύπρο".

Ωστόσο, δυστυχώς η Ανδρομάχη δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

 Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για την Ανδρομάχη στην Eurovision 2022