«Δεν ήταν η πιο εύκολη χρονιά» - "Λύγισε" ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τις ευχές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ήταν η πιο εύκολη χρονιά» -

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει σήμερα (13/5) τα γενέθλιά του και όπως λανθασμένα και χιουμοριστικά του ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούριου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, δεν κλείνει τα 41, αλλά τα 35. Ο ίδιος θέλησε να εκφράσει δύο λόγια για τους αγαπημένους του συνεργάτες και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Το μοντέλο ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος, καθώς, πέρα από την τούρτα, η αγάπη που εκλαμβάνει από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι απίστευτη και η ικανοποίηση που παίρνει από αυτό, δεν περιγράφεται. Η χρονιά που πέρασε για εκείνον δεν ήταν η πιο ευχάριστη και το γεγονός πως έχει τέτοιους ανθρώπους δίπλα του είναι πολύ σημαντικό.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα γενέθλιά του

«Εγώ θέλω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ, δεν έχει σημασία το μέγεθος της τούρτας, αλλά η κίνηση και η αγάπη που παίρνω και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με αγαπάτε και ευχαριστώ πολύ γιατί δεν ήταν και η πιο εύκολη χρονιά για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

"Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα στην Καινούργιου και το μοντέλο στον αέρα της εκπομπής

Με αφορμή τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM, ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής προς τον συνεργάτη της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μοντέλο ανέφερε πως τις αποφάσεις για το ποιος θα παραμείνει ριάλιτι μόδας τις λαμβάνει το κανάλι του STAR και το σχόλιο της παρουσιάστριας πάνω σε αυτό έκανε τον Αλεξάνδρου να ανησυχήσει.

Συγκεκριμένα, η Καινούργιου, που δεν διστάζει ακόμη και να κλάψει δημόσια, δήλωσε πως θα ταίριαζε μία εκπομπή μόδας στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εκείνος απάντησε αν θα έπρεπε να φοβάται για το μέλλον του στη Super Κατερίνα και έτσι η πρώτη του εξήγησε με έντονο ύφος πως ποτέ δεν ευθύνεται εκείνη για την απομάκρυνση κάποιου από την εκπομπή της και δεν θα είχε τέτοιο σκοπό απέναντί του.

Για να ισορροπήσει την κατάσταση πρόσθεσε πως ο συνεργάτης της είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει ήδη αλλά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να συνδυάσει και τα δύο.

«Εγώ πάντως αν ήμουν κανάλι -δεν θέλω να σε διώξω γιατί λέγονται πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε με χιούμορ: «Αρχίζω και ανησυχώ».

Και η ίδια τόνισε: «Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι συνεργάτες μου εδώ. Έχω κάνει τα πάντα για να κρατήσω και κόσμο. Τώρα, αποχωρήσεις μπορεί να έχουν συμβεί κατά καιρούς, μπορεί να είναι θέμα παραγωγής, καναλιού και του ανθρώπου που έχει φύγει, χίλια δυο».

«Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πέρα από εδώ που είσαι εξαιρετικός, αν ήμουν κανάλι θα σε έβαζα οπωσδήποτε σε μια εκπομπή μόδας. Και παράλληλα μπορείς να το κάνεις με εμάς», κατέληξε.