Η Μπέτυ Μαγγίρα τα έσπασε στον αέρα του OPEN και τραγούδησε το «My number 1»

Είχε και λύρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μπέτυ Μαγγίρα τα έσπασε στον αέρα του OPEN και τραγούδησε το «My number 1»

Σε ρυθμούς Eurovision χτυπά η εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», η οποία σηκώνει αυλαία καθημερινά με μία επιτυχία του Διαγωνισμού. Όλα ξεκίνησαν όταν υποδύθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα την νικήτρια του 2012, Loreen, ενώ ακολούθησε ο Δημήτρης Μακαλιάς χορεύοντας το «Shake it».

Χορεύει το «My number 1» η Μπέτυ Μαγγίρα

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 αποφάσισαν να μιμηθούν την απόλυτη ελληνική επιτυχία που οδήγησε την χώρα στην κορυφή του μουσικού Διαγωνισμού, το «My number 1».

Συγκεκριμένα η Μπέτυ Μαγγίρα βγήκε στον αέρα της εκπομπής, σαν άλλη Έλενα Παπαρίζου, ενώ την συνόδευαν και οι συνεργάτες της. Φυσικά και από αυτό το «πάρτι» δεν θα μπορούσε να λείπει η λύρα...

Γιατί δεν χαμογελούσε η Έλενα Παπαρίζου το 2005;

Ο πυρετός της Eurovision έχει ανάψει στο κόκκινο, καθώς βρισκόμαστε προ των πυλών για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13/5 (δείτε εδώ ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές στην Ελλάδα). Οι πρωινές εκπομπές καλύπτουν εκτενώς το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την Έλενα Παπαρίζου.

Ο επιτυχημένος στιχουργός μιλώντας για τον Μουσικό Διαγωνισμό στον αέρα του «Love It» αποκάλυψε ότι η Έλενα Παπαρίζου θεωρούσε δεδομένη τη νίκη της το 2005 και στόχευε στο να το κρύψει.

«Θα σας αποκαλύψω κάτι. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από την Έλενα Παπαρίζου. Είχα μάθει ότι το 2005, επειδή όταν είχε πάει με το ‘My Number One’ το θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι θα κερδίσει -επειδή της το χρωστούσαν από το ‘Die for you’- για να μην προκαλεί, δεν ήταν χαμογελαστή.

Εκτός από το άγχος της, δεν χαμογελούσε για να δείξει ότι δεν θεωρούσε τίποτα σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.