Κατερίνα Παπουτσάκη: «Λιώνει» στο πλευρό του άντρα της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η ηθοποιός πιο ερωτευμένη από ποτέ

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Λιώνει» στο πλευρό του άντρα της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και μετράνε ήδη 10 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2012, συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου του 2012, στο νησί της Δονούσας Έκτοτε, δε συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα και να απασχολούν τη showbiz.

Η Παπουτσάκη είχε μιλήσει στο περιοδικό People το 2012 για τη γνωριμία της με τον Πιλαφά και τη σχέση τους. Όπως έχει πει η ίδια, ήταν κάτι που ήταν γραφτό να γίνει.

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν 'meant to be'. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση», είπε.

Η selfie της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον άντρα της

Όποτε τους έχουμε δει μαζί σε κάποια κοινή τους ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνουν πως απολαμβάνουν πολύ την κοινή τους ζωή. Το ζευγάρι δείχνει κάθε φορά και πιο ερωτευμένο, αλλά και αχώριστο με τα παιδιά του (δείτε εδώ τις τρυφερές αναρτήσεις τους). Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν και η πρόσφατη selfie τους. Η ίδια ανέβασε ένα story με τους δυο τους αγκαλιά σε κάποια έξοδο.

παπουτσακη πιλαφας selfie

Οι διακοπές της Κατερίνας Παπουτσάκη με την οικογένειά της το Πάσχα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει ξέγνοιαστες και οικογενειακές στιγμές στο πλάι των παιδιών της και αυτό είναι κάτι, που της δημιουργεί μεγάλη χαρά με αποτέλεσμα να ποστάρει μοναδικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ηθοποιός για τις διακοπές του Πάσχα βρέθηκε μέχρι το Αγκίστρι με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά, τα οποία πολύ πρόσφατα αποτύπωσε πάνω της με ένα τατουάζ. Οι στιγμές που πέρασαν στο νησί ήταν πολύ χαλαρές στη φύση και στην παραλία, μιας και το μέρος διακρίνεται για την απλότητα του.

Άλλωστε σε συνεντεύξεις της η ίδια έχει αυτοχαρακτηριστεί ως ''χίπισσα'' και πως δεν έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από τη ζωή της. Θέλει να περνάει καλά με όσους αγαπάει και αυτό υποδηλώνει πως είναι ολοκληρωμένη και έχει βρει το νόημα της ζωής στα απλά.

Τα παιδιά της Παπουτσάκη

Παπουτσάκη και άντρας