Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Μπρος πίσω στα κανάλια η Ιωάννα Μαλέσκου - Ποιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας;

Όλο το παρασκήνιο

Μπρος πίσω στα κανάλια η Ιωάννα Μαλέσκου - Ποιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας;
News 13.05.2022 14:14
Από Youweekly Team

Τα πάνω κάτω έρχονται στα τηλεοπτικά κανάλια την προσεχή χρονιά. Οι παρουσιαστές πηγαινοέρχονται στους σταθμούς προσπαθώντας να κλείσουν το καλύτερο deal και οι καναλάρχες αλλάζουν την απόφασή τους από τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά.

Μόνο το MEGA φαίνεται να βρίσκεται σε μια πιο σταθερή τροχιά, καθώς σκοπεύει να κρατήσει όλους τους παρουσιαστές που απέκτησε την τελευταία χρονιά. Αντίθετα στο OPEN και τον ΣΚΑΙ βλέπουμε πολλά πήγαινε - έλα. Και μπορεί το κανάλι του Φαλήρου να «έκλεψε» τον Άκη Παυλόπουλου από τον σταθμό του Κορωπίου, αλλά το OPEN προσπάθησε να αντεπιτεθεί υπογράφοντας με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το μονοψήφια νούμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έκαναν το κανάλι να κάνει δεύτερες σκέψεις για τη θέση της Μπέτυ Μαγγίρα, ωστόσο σε περίπτωση που η κρητικιά παρουσιάστρια έλεγε το «ναι», η Μαγγίρα δεν θα έφευγε από τον σταθμό, απλώς θα μετακινούταν στην μεσημεριανή ζώνη.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη καλοβλέπει την ενημέρωση και συγκεκριμένη τη θέση που αφήνει κενή ο Άκης Παυλόπουλος.

Ωστόσο, οι ασκήσεις τεχνητής αναπνοής λειτούργησαν και η πρωινή εκπομπή του OPEN πήρε τα πάνω της με αποτέλεσμα, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές να αποσύρει την πρόταση από την Ιωάννα Μαλέσκου, το μέλλον της οποία είναι αρκετά θολό.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει δείξει έντονα τη δυσαρέσκεια του προς την παρουσιάστρια και τα νούμερα που φέρνει η εκπομπή της. Ενώ το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά της Μαλέσκου, η οποία ρίχνει σπόντες συνεχώς στον αέρα του «Love it».

Αυτή την στιγμή η παρουσιάστρια βρίσκεται απέναντι σε ένα πολύ σοβαρό δίλλημα. Να μετακινηθεί σε άλλον σταθμό - που προς το παρόν δεν έχει προτάσεις, να παραμείνει στο κανάλι που δεν θέλει σε άλλη (υποβαθμισμένη) θέση ή να επιστρέψει στην Κρήτη, τώρα που βρήκε τον έρωτά της. Ο χρόνος θα δείξει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θέλετε να αρχίσω να μιλάω;» - "Κόλαφος" η Ιωάννα Μαλέσκου για τους συναδέλφους της

Θρίλερ στον ΣΚΑΙ με το 6% που έκανε σε τηλεθέαση καθημερινό πρόγραμμα

Share