Βρέθηκε η σωσίας της Σίας Κοσιώνη - Παραλυρεί το Twitter με την τραγουδίστρια της Eurovision

Και όμως μοιάζουν πολύ!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Βρέθηκε η σωσίας της Σίας Κοσιώνη - Παραλυρεί το Twitter με την τραγουδίστρια της Eurovision

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 έλαβε χώρα ο Β' Ημιτελικός της Eurovision 2022, όπου δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Ένα από τα τραγούδια που εντυπωσίασαν ήταν εκείνο της Σουηδίας, το «Hold me closer». Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ερμηνεύει η Σουηδή Cornelia Jakobs.

Το τραγούδι μιλάει για μια ιστορία αγάπης, για την επιθυμία της τραγουδίστριας να κρατήσει τον σύντροφο της για όσο το δυνατόν περισσότερο, παρόλο που γνωρίζει πως η σχέση τους πλησιάζει στο τέλος της. Το σκηνικό είναι άκρως ρομαντικό και ατμοσφαιρικό και η εμφάνισή της αν μη τι άλλο, προκαλεί αίσθηση. Εμφανίζεται ξυπόλητη και με κομψό outfit στη σκηνή του διαγωνισμού. Η Cornelia Jakobs κατάφερε να ξεσηκώσει τους eurofans.

Ακούστε εδώ το «Hold me closer»:

Η έκπληξη της εμφάνισης της Σουηδίας στη Eurovision

Το εκπληκτικό ήταν πως η τραγουδίστρια που έστειλε η Σουηδία στον διαγωνισμό μοιάζει απίστευτα πολύ στην «σωσία» της δικής μας Σίας Κοσιώνη. Με ανοιχτόχρωμα μάτια, παρόμοιο χρώμα στα μαλλιά και σχετικά κοντό κούρεμα παραπέμπει εύκολα στην γνωστή δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

σουηδια eurovision

Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχετικά tweets.

Φαβορί η Σουηδία στην Eurovision 2022

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο Β' Ημιτελικός της Eurovision, την Πέμπτη 13/5 με αρκετές εμφανίσεις να κλέβουν τις εντυπώσεις του κοινού, όπως αυτή της Φιλανδίας, και άλλες να προκαλούν αρκετές και ποικίλες αντιδράσεις όπως αυτή του Σαν Μαρίνο, που συζητήθηκε ιδιαίτερα. Ξυπόλητη και με σικ σύνολο στη σκηνή του διαγωνισμού, εμφανίστηκε λοιπόν ένα από τα μεγάλα φαβορί, Cornelia Jakobs.

Η εμφάνισή της ξεκινά με την ίδια καθισμένη και ξυπόλητη ενώ στη σκηνή κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, το οποίο στο τέλος γίνεται ένα έντονο κόκκινο, και ήταν πολύ καλή παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις πρόβες και το παραλίγο ατύχημα που είχε κατά την προετοιμασία της αφού όπως έγινε γνωστό κάποια στιγμή την χτύπησε ρεύμα, καθώς η ίδια έχει ένα vintage μικρόφωνο με καλώδιο

Η Cornelia Jakobs είναι κόρη του ροκ μουσικού Jakob Samuel στο συγκρότημα The Poodles και εγγονή του πάστορα και συγγραφέα Bengt Samuelsson και της μαέστρου και συνθέτη Kerstin Nerbe.

Το 2020 ηχογράφησε το κομμάτι “Weight of the World” το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack της σειράς “ Björnstad” της HBO. Συμμετείχε στο Melodifestivalen 2021 ως τραγουδοποιός για το τραγούδι " Best of Me " που ερμήνευσε ο Efraim Leo. Διαγωνίστηκε ως σόλο καλλιτέχνης στο πρώτο μέρος του Melodifestivalen 2022 με το τραγούδι " Hold Me Closer " που έγραψε μαζί με τους Isa Molin και David Zandén , όπου πήρε τις περισσότερες ψήφους θεατών και πήγε κατευθείαν στον τελικό. Κέρδισε τον τελικό του Melodifestivalen 2022 όπου έλαβε συνολικά 146 βαθμούς.