«Πήγα στην αστυνομία και με κορόϊδευαν» - Η Κατερίνα Μπιλάλη εξομολογείται για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πήγα στην αστυνομία και με κορόϊδευαν» - Η Κατερίνα Μπιλάλη εξομολογείται για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί

Η Κατερίνα Μπιλάλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Παρασκευή 13/5, και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από άτομο του ίδιου χώρου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πλέον κατηγορούμενος, που βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο σήμερα, την είχε προσεγγίσει στο παρελθόν και της ζητούσε διαρκώς να βγουν, ωστόσο εκείνη είχε καταλάβει περί τίνος πρόκειται και δεν δέχθηκε ποτέ. Γενικότερα, όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη δεν της έκανε ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς πολλά περιστατικά ήταν ήδη γνωστά για τα άτομα του χώρου.

Όσον αφορά την δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης, δεν ανέφερε το όνομα του ανθρώπου που την έκανε, αλλά εξήγησε τον τρόπο και την αντιμετώπιση που είχε από την αστυνομία στην προσπάθειά της να καταγγείλει το συμβάν.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Μπιλάλη για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

«Δεν είναι στο χέρι του καθενός να πει την άποψή του, ξέρουμε ότι αυτά είναι τερατώδη πράγματα που έκαναν και πρέπει ανάλογα να τιμωρηθούν. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη… παραλίγο. Μου ζητούσε συνεχώς να πάμε σε διάφορα μέρη, βράδυ, κι εγώ δεν πήγα ποτέ. Βέβαια, δεν είναι κακό να πας κάπου να μιλήσεις, αλλά κάτι ψυχανεμίστηκα στον αέρα και δεν πήγα ποτέ.

Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε να βρεθούμε για ένα ρόλο, για την επόμενη σεζόν. Εγώ έπαιζα στη Λάρισα και αυτός στη Θεσσαλονίκη και ήθελε να έρθει να με πάρει, να πάμε στη Θεσσαλονίκη. Μου φαίνονταν περίεργα όλα αυτά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Είχα ακούσει άπειρα περιστατικά με τον Φιλιππίδη, τα ξέραμε σχεδόν όλοι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο άνθρωπος αυτός είναι στο απυρόβλητο. Με είχε καλέσει σε ένα σπίτι, στο οποίο μου είχε πει ότι ζει η οικογένειά του, αλλά ήταν μια γκαρσονιέρα τελικά, για να πάρω τη δουλειά.

Κι έπρεπε να υποκύψω σε κάποια δικά του θέματα σεξουαλικά και σηκώθηκα κι έφυγα. Πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα το γεγονός και με κορόιδευαν. Ήξεραν τον άνθρωπο αυτόν γιατί είναι κωμικός και τον συμπαθούν πολύ και με κορόιδευαν, ότι εντάξει, δεν σου έκανε και τίποτα».

Κατερίνα Μπιλάλη

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Κατερίνα Μπιλάλη αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών και έκτοτε η υποκριτική έγινε το πάθος της. Έχει παίξει σε αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις με μία από τις πιο πρόσφατες την παράσταση "Μάνα είναι μόνο...ένας", ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε διάφορες γνωστές σειρές στην τηλεόραση, όπως είναι οι "7 Θανάσιμες Πεθερές" και "Οι Συμμαθητές". Έχει ασχοληθεί, επίσης, με το ραδιόφωνο, αλλά και τον κινηματογράφο.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την κόρη της, διαβάζει βιβλία, γυνάζεται και ακούει μουσική όλων των ειδών.