«Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι στημένο» - "Κόλαφος" ο Νίκος Ζερβός για την υπόθεση βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου

«Θα κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι στημένο» -

Ο Νίκος Ζερβός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 13/5, και αναφέρθηκε στην καταγγελία βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου προς τον Κώστα Κωστόπουλο, η έρευνα της οποίας έχει ξεκινήσει. Ο σκηνοθέτης στηρίζει δημόσια τον συνάδελφό του και θεωρεί πως όσα ειπώθηκαν εις βάρος του δεν είναι πραγματικά γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε πως ήταν αναμενόμενο να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς πολλές γυναίκες βρίσκουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τον πόνο που έχουν αισθανθεί άλλα κορίτσια και να τον χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος και λίγη δημοσιότητα. Κάτι αντίστοιχο θεωρεί πως συμβαίνει και στην περίπτωση της Έλενας Αθανασοπούλου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ζερβού για την υπόθεση βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου

«Το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο τώρα που άνοιξε όλη αυτή η ιστορία με το #metoo. Πολλές κοπέλες έχουν δίκιο, δεν λέω ότι έχουν όλες άδικο αλλά ήταν και φυσικό ότι κάποιες κοπέλες θα προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν όλο αυτό για να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα, κάποιο ρόλο…», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τον ξέρω τον Κωστόπουλο, είναι συνάδελφός μου. Δεν είμαστε φίλοι. Αυτός κάνει τηλεόραση, εγώ κάνω σινεμά. Είναι εντάξει άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει γι’ αυτόν ούτε μισή διαμαρτυρία. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι στημένο.

Δε θα κάτσω να ψάξω γιατί το κάνει. Μπορεί να μην την πήρε σε κάποιον ρόλο. Η κοπέλα θα κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας και ότι άλλο κερδίσει… Δεν έχω αποδείξεις, δεν ήμουν και δίπλα για να ξέρω αλλά ξέρω τον σκηνοθέτη λέω ότι κατά 99% δεν έγινε αυτό το πράγμα.

Αν χρειαστεί θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο. Μπορεί σε μια πρόβα ή ένα γύρισμα να ψιλοφλερτάρεις με μια κοπέλα. Αν αυτό το πάρεις και το κάνεις βιασμό… Είναι τόσο χοντρή αυτή η λέξη. Θα μπορούσε να πεί ότι της την έπεσε. Δε ξέρω αν υπήρξε φλερτ. Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρχε».

Εκτός εαυτού στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά με τον σκηνοθέτη

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ζερβός, όπου μίλησε για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα καθώς προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, η Φαίη Σκορδά βγήκε εκτός εαυτού στην εκπομπή «Πρωινό» ακούγοντας τα όσα ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ότι έχεις την εξουσία να κοροϊδέψεις... διαφορετικά αισθάνεσαι ντροπή και πολύ μικρός σε όλο αυτό που γίνεται και πως θα το αλλάξεις. Ο άνθρωπος που κάνει χιούμορ με αυτό, έχει ένα υπερεγώ.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει χιούμορ με κάτι τέτοιο; Τι αισθάνεται; Ότι είναι τόσο μεγάλος, τόσο που μπορεί να σχολιάσει ένα τέτοιο τραγικό γεγονός; Επίσης, ο Νίκος Ζερβός δεν είναι ενημερωμένος… η γυναικοκτονία είναι ένας όρος, ένας θεσμικός όρος… δεν το λέμε έτσι για να το πούμε!».