Eurovision 2022: «Όποιος βλέπει και ακούει...» - Η ανάρτηση όλο νόημα και η στήριξη του συντρόφου της Ανδρομάχης

Η Ανδρομάχη μάλιστα αναδημοσίευσε την ανάρτηση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: «Όποιος βλέπει και ακούει...» - Η ανάρτηση όλο νόημα και η στήριξη του συντρόφου της Ανδρομάχης

Μετά την απογοήτευση πολλών από τον αποκλεισμό της Κύπρου στον β' ημιτελικό της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 12/5, μετά την Ανδρομάχη που σχολίασε το γεγονός, και ο σύντροφός της ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο Τορίνο, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση και καμάρωσε την αγαπημένη του στη σκηνή της Εurovision.

Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Ανδρομάχης

Ο Ανδρέας λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Προχωράμε όποιος βλέπει και ακούει καταλαβαίνει» δείχνοντας έτσι και δημόσια το θαυμασμό και την στήριξη στην αγαπημένη του, και η ίδια αναδημοσίευσε την ανάρτηση στο δικό της προφίλ.

Η ανάρτηση όλο νόημα και η στήριξη του συντρόφου της Ανδρομάχης

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "ξεφτίλισε" την Ανδρομάχη - «Μας σκότωσε τα αυτιά»

Δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision η Ανδρομάχη, παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον χθεσινό 12/5 ημιτελικό. Η εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε όλα όσα έγιναν στον μουσικό διαγωνισμό, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο την νεαρή τραγουδίστρια.

Ο παρουσιαστής τόνισε μεταξύ άλλων πως η Ανδρομάχη έφτασε σε σημείο να φαλτσάρει κάτι που τον έκανε από την πρώτη στιγμή να πιστέψει ότι δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό.

«Θεωρώ το τραγούδι ένα συμπαθές έθνικ λαϊκοποπάκι, το οποίο εύκολα θα το δούμε το καλοκαίρι να παίζει. Από αυτήν την άποψη δεν είναι ατυχές σαν επιλογή. Η δε συγκεκριμένη κοπέλα είναι μια όμορφη κοπέλα, ερχόμαστε όμως στο θέμα της φωνής γιατί μην ξεχνάμε ότι ναι μεν είναι ένα τηλεοπτικό σόου αλλά και η φωνή παίζει ρόλο. Της έξανα χθες ερώτηση αν ακούει καλά και αν έχει τρακ. Άκουσα πολλά στοναρισματάκια.

Το θέμα είναι πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Αν έχεις σωστή τοποθέτηση, όσο τρακ και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη, στο τέλος δε έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα είπα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.