Eurovision 2022: «Το αγόρι μου δεν μπορούσε...» - Η Ανδρομάχη αποκάλυψε για τον σύντροφό της

«Θα είναι από τα πρώτα άτομα που θα πάρω τηλέφωνο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: «Το αγόρι μου δεν μπορούσε...» - Η Ανδρομάχη αποκάλυψε για τον σύντροφό της

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό της Eurovision 2022, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου προχώρησε σε δηλώσεις και, πέρα από την απάντησή της για την καταγγελία παρενόχλησης, μίλησε για την χημεία με τον εκπρόσωπο του διαγωνισμού, για την σχέση της, αλλά και για την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία κατάφερε να εκπλήξει το κοινό με την εμφάνισή της στον ημιτελικό.

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου για την Eurovision 2022

«Είναι και αυτός ένας σίφουνας!», είπε χαρακτηριστικά για τον Ισραηλινό εκπρόσωπο και συμπλήρωσε για το αγόρι της: «Το αγόρι μου είχε τις υποχρεώσεις του, δεν μπορούσε να είναι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε και τόσο τρέξιμο που δε θα μπορούσα να τον δω και ιδιαίτερα. Θα πάμε διακοπές μετά τον διαγωνισμό και θα είναι ένα από τα πρώτα άτομα που θα πάρω τηλέφωνο μόλις κατέβω από τη σκηνή».

Όσον αφορά την εκπρόσωπο της Ελλάδας δήλωσε πως είναι υπέροχη και της εύχεται να τα πάει τέλεια στον τελικό.

Με δημιουργία Κουδουνάρη - Φόρεσε ή όχι εσώρουχο στο τιρκουάζ χαλί

Ξεκίνησε η εβδομάδα που περίμεναν όλοι οι Eurofans, καθώς οι καλλιτέχνες από όλες τις χώρες περπάτησαν στο τυρκουάζ χαλί και σηματοδότησαν την έναρξη του 66ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Και μπορεί οι πρόβες ήδη να έχουν αναδείξει τα μεγάλα φαβορί της φετινής χρονιάς, ωστόσο οι τραγουδιστές προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις στο τιρκουάζ χαλί και να κερδίσουν τις πολυπόθητες ψήφους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, εκπρόσωπος της Κύπρου, που μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την αποκαλυπτική δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη.

Η νεαρή τραγουδίστρια φοράει μια ροζ στραυταλιζέ μακριά τουαλέτα, η οποία έχει ένα τεράστιο σκίσιμο στο αριστερό της πόδι, που ανεβαίνει πάνω από τον γοφό της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι δε που σχολίασαν αυτή την εμφάνιση και ρώτησαν ο ίδιο που ρώταγαν την Καίτη Γαρμπή, όταν συμμετείχε στην Eurovision.

Η Ανδρομάχη στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision

Φωτογραφίες: ANDRES PUTTING