Βασίλισσα Ελισάβετ: Πανικός με την εμφάνισή της στο Royal Windsor Horse Show

Στα καλύτερά της!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βασίλισσα Ελισάβετ: Πανικός με την εμφάνισή της στο Royal Windsor Horse Show

Παρά τις φήμες που την ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, και η κατάστασή της να χειροτερεύει, η Βασίλισσα Ελισάβετ σε κάθε νέα εμφάνισή της δείχνει πιο καλά από ποτέ μιας και εμφανίζεται με ακμαιότατο παρουσιαστικό! Λίγο πριν τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, παρευρέθηκε στο Royal Windsor Horse Show αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για τα άλογα.

Η μονάρχης της Βρετανίας προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού

Αρχικά έφτασε με το αυτοκίνητο και έμεινε σε αυτό βλέποντας την αρχική παρέλαση των αλόγων. Στην συνέχεια, και ύστερα από μια ώρα βγήκε από το αυτοκίνητο και με τη βοήθεια του μπαστουνιού της και συνοδευόμενη από τον γιό της κάθισε στην εξέδρα, ενώ όσο ήταν στο αυτοκίνητο ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και μιλούσε με τον κόσμο που πήγαινε να τη χαιρετήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βασίλισσα εδώ και 79 χρόνια δεν έχει χάσει ούτε μια φορά το ιππικό αυτό γεγονός, άλλη μία απόδειξη της λατρείας της για αυτό το σπορ.

Θρίλερ με την επιστροφή της Megan και του Πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο - Σε αναβρασμό το παλάτι

Νέος πονοκέφαλος στο παλάτι μετά την επίσκεψη και την συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο, τώρα για την ασφάλειά του ζεύγους Sussex, με την προκείμενη επιστροφή τους για την τελετή του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Πριν από μερικές ημέρες η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μέσω του εκπροσώπου τους ανακοίνωσαν πως θα επιστρέψουν μαζί με τα παιδιά τους στο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου τις βασίλισσας στις αρχές Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello Βρετανίας, ο Harry και η Meghan φαίνεται πως δεν θα μείνουν σε κάποιο από τα διαμερίσματα του Παλατιού και το πιθανότερο είναι να φιλοξενηθούν στο…. σπίτι τους, το Frogmore Cottage, το οποίο έχουν παραχωρήσει στην ξαδέρφη του Harry και κόρη του πρίγκιπα Andrew, Ευγενία. Η Ευγενία μένει στο Frogmore Cottage μαζί με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τον γιο τους Αύγουστο.

Το σπίτι ανήκει τεχνικά ακόμα στους Sussexes αλλά η βαθιά φιλία του Harry με την Ευγενία, είναι γνωστή. Το Frogmore Cottage, το πρώτο σπίτι του μικρού Archie αλλά και το σπίτι στο οποίο έμεινε ο Harry και πέρσι, στην επίσκεψη για την κηδεία του Φίλιππου αλλά και στην αποκάλυψη του αγάλματος της Diana. Η Sun σημειώνει πως μιας και το Cottage βρίσκεται κοντά στο Windsor, πολύ κοντά στη μόνιμη πια κατοικία της βασίλισσας, είναι πιο εύκολο οι Sussexes να έχουν την ασφάλεια που χρειάζονται.

H ιστορία της ανακαίνισης του Frogmore Cottage, είχε γίνει πραγματικό σίριαλ στον Βρετανικό Τύπο μέχρι το 2019 όταν οι Sussexes μπήκαν μέσα. Όσο απίθανο κι αν ακούγεται η ανακαίνιση της κατοικίας κοντά στο κάστρο του Windsor κόστισε 2,4 εκατομμύρια λίρες και η ηχομόνωση της κατοικίας έφτασε να κοστίσει περισσότερες από 50.000 λίρες κι αυτό γιατί το πριγκιπικό ζεύγος ήθελε να προστατευτεί πλήρως από τον θόρυβο των αεροπλάνων. Μιλάμε για τουλάχιστον 14 πτήσεις που περνούν καθημερινά σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το Frogmore ανά 30 λεπτά περίπου.