«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους One» - Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

«Ένιωσα ότι κάπου δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους One» - Αποκάλυψη

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, την Παρασκευή 13/5, στον καναπέ του Στούντιο 4 προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις και τα είπε έξω από τα δόντια, για πολλά που έχουν συμβεί στη ζωή του. Μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Θεοφάνους και την μίνι "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις τους, αλλά και για τον λόγο που αποχώρησε από τους One.

Η αποχώρηση του Χριστοφόρου από τους One

Ο τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια κάνει σόλο καριέρα μίλησε για την πορεία του στους ONE, για την σχέση του με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το γκρουπ.

«Εγώ αποφάσισα να φύγω, δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο, ήταν πολλή η κούραση, αλλά υπήρχε -κακά τα ψέματα – και η φιλοδοξία του να κάνεις σόλο καριέρα.

«Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ!»

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εκτός από την "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Θεοφάνους μίλησε και για τις σχέσεις με τον πατέρα του.

«Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω αν συγχωρώ. Κατανόησα κάποια πράγματα αλλά κάποια άλλα ήταν ασυγχώρητα. Να είναι καλά η αδερφή μου η Μαρία που με βοήθησε. Είναι η ψυχολόγος μου και το στήριγμά μου» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Δεν το σκέφτομαι πια. Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πρέπει να θυμάσαι. Μαζί με αυτά τα τραύματα και τα λάθη πορευόμαστε. Αλλά αν ήμουν γονιός, δεν θα ήθελα να ζήσω εις βάρος των παιδιών. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους» συμπλήρωσε κλείνοντας ο τραγουδιστής.