Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Αυτό που είπε ο Γιώργος Θεοφάνους το βρήκα μικρόψυχο» - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Όλα όσα ανέφερε

«Αυτό που είπε ο Γιώργος Θεοφάνους το βρήκα μικρόψυχο» - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
News 13.05.2022 17:46
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην "κόντρα” του με τον Γιώργο Θεοφάνους σχετικά με τη διάλυση των "ΟΝΕ” που αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους ΟΝΕ, δεν άντεχα άλλο, ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο. Ήταν και η φιλοδοξία για solo καριέρα, αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Σαν αδελφός μου ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους και ακόμα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο οδηγείται στην καταστροφή αν δεν το σταματήσεις. Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να πει ξαφνικά από το πουθενά… Βγαίνει και λίγο κακία, λίγο πικρία, λίγο μικρόψυχο το είδα όλο αυτό ότι οι ΟΝΕ ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων. Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ. Με στεναχωρούν όλα αυτά.

Δεν είμαστε μαλωμένοι. Είμαστε απομακρυσμένοι. Απάντησα σε κάποιες δηλώσεις. Κακό είναι να απαντήσω σε κάποιες δηλώσεις; Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να τα πει ξαφνικά από το πουθενά; Βγαίνει λίγο πικρία και λίγο κακία. Το είδα λίγο μικρόψυχο το 'περιορισμένων δυνατοτήτων'.

Και; Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ! Τα παιδιά μια χαρά έκαναν αυτό που έκαναν για αυτό και πέτυχε όλο αυτό το πράγμα πολύ καλά. Δεν υποτίμησα ποτέ κανέναν ότι εγώ μπορώ να τραγουδάω καλά όλα τα ήδη. Για κάποιον λόγο ήταν εκεί. Μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο. Δεν το είδα όπως εσείς. Μπορεί να ξέρω και κάτι παραπάνω και δεν θέλω να πω. Δεν ήταν ωραίο πράγμα.»

Συγκινεί ο τραγουδιστής με την εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια της ζωής του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Down Town της Κύπρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία του στον χώρο αλλά και για το δυνατό «comeback» το οποίο σίγουρα τον έβαλε ξανά στον χάρτη ύστερα από 7 χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νομίζω πως ένας δεύτερος κύκλος καριέρας σου, έπειτα από μία κάμψη επτά ετών, ξεκίνησε με το «Και βάζω έναν Πάριο», το 2016.

Έχεις δίκιο γι’ αυτή την καμπή που μου αναφέρεις. Κι όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό στη δουλειά σου, δεν ικανοποιείσαι αν δεν είσαι στο βάθρο. Αυτά τα επτά χρόνια, λοιπόν, ήταν «σκοτεινά» χρόνια για μένα, ήταν δύσκολα – έβρισκα όλες τις πόρτες κλειστές, παντού. Για έναν περίεργο λόγο, συγκυριακά ίσως.

Και οφείλω να σου πω πως όλο αυτό που ζω αυτή τη στιγμή το χρωστώ στον Γιάννη Πάριο, που συμφώνησε τότε να πούμε μαζί εκείνο το τραγούδι με το οποίο ξαναμπήκα στον «χάρτη», σ’ αυτό το «γήπεδο» στο οποίο ξέρω πως κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου. Περίμενα π.χ πως θα πάει πολύ καλά στη συνέχεια το «Billy Bam Bam», αλλά αυτό που έγινε δεν το περίμενα ούτε στα πιο μεγάλα μου όνειρα!

Το ίδιο συνέβη και με το «Σ’ ένα τέταρτο», αργότερα. Βοήθησαν σε αυτό βέβαια και οι εμφανίσεις που έκανα τα τελευταία χρόνια στις «Notes Live», το «δεύτερό μου σπίτι», μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες, με αποκορύφωμα τις φετινές με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία θεωρώ πως η σχέση μας είναι καρμική και εύχομαι να έχει και συνέχεια.

Γνωριζόμασταν, βρισκόμασταν, αγαπιόμασταν, πήγαινε από ‘δω, ερχόταν από ‘κει το πράγμα, και είναι σαν αυτά τα «μαγικά» που κάποια στιγμή -έστω και μετά από χρόνια- ολοκληρώνονται χωρίς καλά- καλά να το καταλάβεις, πιο έτοιμα από ποτέ. Και να σου πω και κάτι άλλο για την Δέσποινα; Όσο πιο πολύ την γνωρίζεις φιλικά και επαγγελματικά, τόσο πιο πολύ την εκτιμάς για το ήθος, την παιδεία και το ταλέντο της.

Και αυτό που την χαρακτηρίζει στις συνεργασίες της είναι ότι δίνει στον άλλο πολλά -χώρο και αγάπη- γιατί πολύ απλά μπορεί. Ξέρεις, είμαι 45 ετών πια. Δεν μου «επιτρέπεται» να κάνω ξανά οποιοδήποτε λάθος. Ούτε στη δουλειά μου, ούτε στη ζωή μου.

Η συνέντευξη του Χριστοφόρου

Τι θα συμβούλευες σήμερα εκείνο το παιδί που τραγουδούσε κάποτε «Το σ’ αγαπώ που μ’ αφορά» και τον μάθαινε όλη η Κύπρος;

Θα του έλεγα να προσέξει να μην πληγωθεί τόσο πολύ.

Πληγώθηκε πολύ;

Ναι. Πάρα πολύ! Κι από κόσμο που δεν το περίμενε… Ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Αυτός ο δεύτερος κύκλος καριέρας που πολύ εύστοχα μου ανέφερες πριν, αν και δεν έχει αλλάξει τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς, έχει αλλάξει ολότελα τον τρόπο σκέψης μου: Πλέον έχουν μπει τα όριά μου σε πολλούς και σε πολλά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή» - Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Πρωινό - «Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω...»

Share