«Δε θα ασχοληθώ μαζί του» - ''Κόλαφος'' ο Χριστοφόρου για τον Γιώργο Θεοφάνους και τους One

«Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα ασχοληθώ μαζί του» - ''Κόλαφος'' ο Χριστοφόρου για τον Γιώργο Θεοφάνους και τους One

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πιάστηκε από τις κάμερες του Happy day και δηλώσεις του είδαμε την Τετάρτη 11/5 με αφορμή την επίκαιρη eurovision αλλά και την τελευταία κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους.

Ο κύπριος καλλιτέχνης είχε γίνει πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το θρυλικό συγκρότημα του παρελθόντος One. Μπορεί να χάραξε στη συνέχεια μια σόλο καριέρα, όμως δεν ξεχνάει σε καμία περίπτωση την αφετηρία του και ούτε θέλει να γίνεται υπεροπτικός σχετικά με το τι προσέφερε στην στην μπάντα.

Ο Θεοφάνους από την άλλη έχει μιλήσει για την συμβολή του στο να φτάσουν οι One στη μεγάλη επιτυχία, λέγοντας πως αν δε ήταν τα τραγούδια του ίσως η απήχηση να μην ήταν η ίδια. Φυσικά και ο Κωνσταντίνος απαντάει πολύ κατάλληλα σε όλο αυτό, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τον Γιώργο Θεοφάνους

«Στην Ελλάδα υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Σε καμία χώρα της Ευρώπης όποιος αντέχει και μπορεί να πάει του επιτρέπεται, στην Ελλάδα όχι. Πρέπει να κουβαλάμε πάντα όλες τις παθογένειες» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και συνέχισε,

«Θα ασχοληθώ με τη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους για τους ONE που αυτός διάλεξε; Όχι, δε θα το κάνω. Νομίζω είναι μόνος του έναντι εκατομμυρίων που έκαναν τους ONE τόσο δημοφιλής και ακόμα τους αγαπάνε. Δε ξέρω τι ήρθε στον Γιώργο Θεοφάνους και είπε ότι οι ONE είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά.

Γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση; Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι. Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα. Θα έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους; Και θέλω να πω πως δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα ».

«Διαλυθήκαμε με τους ONE γιατί ήθελα να φύγω, είχε χαθεί η συνταγή»

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μέσα σε όλα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για τους ONE.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά: «Ο Δημήτρης Κατσαρός από τους Ζικ Ζακ μου είχε πει παλιότερα “εσύ μεγάλε τώρα δεν βλέπεσαι, στα 40 σου θα γίνεις υπεργκόμενος”. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι φίλος με τον χρόνο».

Μέχρι το 2010 ήταν όλα πολύ ωραία και με ραδιοφωνική επιτυχία. Θεωρώ ότι όλοι, πάνω στην δεκαετία, περνάμε μια καμπή. Συντελούν πολλά για να γίνει αυτό. Θεωρώ ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Υπάρχουν οι στιγμές που μπορεί να έχεις αδικηθεί, να σε έχουν παραμελήσει, αλλά είναι ο εαυτός μας και είναι αυτός που στο τέλος θα δείξει αν θα αντέξει»

Αναφορικά με την δύσκολη ζωή που πέρασε σε μικρότερη ηλικία είπε: «Μίλησα πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που έζησα σαν παιδί στα 21 μου χρόνια. Είναι μεγάλο μαρτύριο να τα κρατάς μέσα σου, αλλά ντρεπόμουν».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στο συγκρότημα του: «Με τους ONE ήμασταν μαζί 4 χρόνια, περάσαμε τρομερές στιγμές και δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαλυθήκαμε γιατί ήθελα να φύγω. Μετά από έναν χρόνο διαλύθηκε το συγκρότημα γιατί είχε χαθεί η συνταγή. Είχα ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα».

Ο ίδιος που πριν λίγο καιρό βίωσε δύσκολες στιγμές, μίλησε για την Άννα Βίσση ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή για την οποία έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί αλλά ούτε και να γίνει γονιός.