«Όταν είχε γράψει αυτά τα τραγούδια...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον Γιώργο Θεοφάνους

Πως αντέδραε στο σχόλιό του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν είχε γράψει αυτά τα τραγούδια...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον Γιώργο Θεοφάνους

Η κάμερα του Happy Day πέτυχε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που ήταν καλεσμένος και στο Chart Show, και το συγκρότημα One και οι ίδιοι προχώρησαν σε ορισμένες δηλώσεις. Μία από αυτές, και συγκεκριμένα από την πλευρά του Χριστοφόρου, συζητήθηκε έντονα στο πλατό, την Τετάρτη 11/5.

Ο μουσικός συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους, είχε μιλήσει λίγες ημέρες πριν για το συγκρότημα και άφησε ένα αιχμηρό σχόλιο για την επιτυχία του: «Η τόσο μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος, με τους τόσους χρυσούς και πλατινένιους, η τόσο μεγάλη αγάπη του κόσμου μετά από 23 χρόνια αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο».

Έτσι, η δημοσιογράφος συζητώντας με τους τραγουδιστές, ρώτησε εάν γνωρίζουν τι ειπώθηκε και ποια είναι η άποψή τους.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, λοιπόν, είπε αρχικά: «Ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν είχε γράψει αυτά τα τραγούδια, η αστερόσκονη από πάνω του ήταν σε τεράστιες ποσότητες». Και η απάντησή του στις δηλώσεις του ήταν πως: «Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και είναι σεβαστή».

Συγκινεί ο τραγουδιστής με την εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια της ζωής του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Down Town της Κύπρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία του στον χώρο αλλά και για το δυνατό «comeback» το οποίο σίγουρα τον έβαλε ξανά στον χάρτη ύστερα από 7 χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νομίζω πως ένας δεύτερος κύκλος καριέρας σου, έπειτα από μία κάμψη επτά ετών, ξεκίνησε με το «Και βάζω έναν Πάριο», το 2016.

Έχεις δίκιο γι’ αυτή την καμπή που μου αναφέρεις. Κι όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό στη δουλειά σου, δεν ικανοποιείσαι αν δεν είσαι στο βάθρο. Αυτά τα επτά χρόνια, λοιπόν, ήταν «σκοτεινά» χρόνια για μένα, ήταν δύσκολα – έβρισκα όλες τις πόρτες κλειστές, παντού. Για έναν περίεργο λόγο, συγκυριακά ίσως.

Και οφείλω να σου πω πως όλο αυτό που ζω αυτή τη στιγμή το χρωστώ στον Γιάννη Πάριο, που συμφώνησε τότε να πούμε μαζί εκείνο το τραγούδι με το οποίο ξαναμπήκα στον «χάρτη», σ’ αυτό το «γήπεδο» στο οποίο ξέρω πως κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου. Περίμενα π.χ πως θα πάει πολύ καλά στη συνέχεια το «Billy Bam Bam», αλλά αυτό που έγινε δεν το περίμενα ούτε στα πιο μεγάλα μου όνειρα!

Το ίδιο συνέβη και με το «Σ’ ένα τέταρτο», αργότερα. Βοήθησαν σε αυτό βέβαια και οι εμφανίσεις που έκανα τα τελευταία χρόνια στις «Notes Live», το «δεύτερό μου σπίτι», μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες, με αποκορύφωμα τις φετινές με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία θεωρώ πως η σχέση μας είναι καρμική και εύχομαι να έχει και συνέχεια.

Γνωριζόμασταν, βρισκόμασταν, αγαπιόμασταν, πήγαινε από ‘δω, ερχόταν από ‘κει το πράγμα, και είναι σαν αυτά τα «μαγικά» που κάποια στιγμή -έστω και μετά από χρόνια- ολοκληρώνονται χωρίς καλά- καλά να το καταλάβεις, πιο έτοιμα από ποτέ. Και να σου πω και κάτι άλλο για την Δέσποινα; Όσο πιο πολύ την γνωρίζεις φιλικά και επαγγελματικά, τόσο πιο πολύ την εκτιμάς για το ήθος, την παιδεία και το ταλέντο της.

Και αυτό που την χαρακτηρίζει στις συνεργασίες της είναι ότι δίνει στον άλλο πολλά -χώρο και αγάπη- γιατί πολύ απλά μπορεί. Ξέρεις, είμαι 45 ετών πια. Δεν μου «επιτρέπεται» να κάνω ξανά οποιοδήποτε λάθος. Ούτε στη δουλειά μου, ούτε στη ζωή μου.

Η συνέντευξη του Χριστοφόρου

Τι θα συμβούλευες σήμερα εκείνο το παιδί που τραγουδούσε κάποτε «Το σ’ αγαπώ που μ’ αφορά» και τον μάθαινε όλη η Κύπρος;

Θα του έλεγα να προσέξει να μην πληγωθεί τόσο πολύ.

Πληγώθηκε πολύ;

Ναι. Πάρα πολύ! Κι από κόσμο που δεν το περίμενε… Ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Αυτός ο δεύτερος κύκλος καριέρας που πολύ εύστοχα μου ανέφερες πριν, αν και δεν έχει αλλάξει τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς, έχει αλλάξει ολότελα τον τρόπο σκέψης μου: Πλέον έχουν μπει τα όριά μου σε πολλούς και σε πολλά.