"Χάος" στο διαδίκτυο με την topless φωτογραφία της Ασημίνας Χαρίτου

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Την Ασημίνα Χαρίτου γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Μπορεί η ίδια να μην ήταν η μεγάλη νικήτρια ωστόσο παραμένει πλέον αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Από την άλλη, το γνωστό μοντέλο πριν από λίγο καιρό φαίνεται να επέλεξε χωριστούς δρόμους με τον Θάνο Αδαμόπουλο. Βέβαια, ο λόγος που χώρισαν δεν έχει γίνει γνωστός.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής (13/5) το γνωστό μοντέλο "έριξε" για τα καλά το instagram με την νέα της ανάρτηση στην οποία ποζάρει topless. Όπως είναι λογικό οι αντιδράσεις αλλά και τα σχόλια είναι δεκάδες καθώς αναμφίβολα είναι αρκετά εντυπωσιακή ως γυναίκα.

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χαρίτου που "έριξε" το instagram

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Κέισι Μίζιου από το GNTM

Σε λίγο καιρό ξεκινά ο νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων, GNTM 5, με τις πρώην παίκτες ωστόσο να είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση. Ένα από τα μοντέλα που συζητήθηκε αρκετά τόσο όσο συμμετείχε στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό είναι η Κέισι Μίζιου,

Η ίδια πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της, μιας και τον τελευταίο χρόνο έχει σημειώσει αρκετές δουλειές πάνω στο μόντελινγκ.

Αυτή τη φορά, η Κέισι θέλησε να αναστατώσει τους followers της, με την ίδια να τα.. βγάζει όλα και να ποζάρει topless στην παραλία! Στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο instagram της έγραψε: «Μέσα στη φύση».

Η topless φωτογραφία της Κέισι Μίζου που έφερε δεκάδες αντιδράσεις

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Κέισι Μίζιου