Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ρούλα Σταματοπούλου - Οι φωτογραφίες από το εντυπωσιακό baby shower

Ποιες επώνυμες έδωσαν το παρών;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ρούλα Σταματοπούλου - Οι φωτογραφίες από το εντυπωσιακό baby shower

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ρούλα Σταματοπούλου καθώς πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα πρώτη φορά μητέρα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή make up artist των celebrities θέλησε να διοργανώσει ένα άκρως εντυπωσιακό baby shower το οποίο μεταξύ άλλων είναι ένα καθιερωμένο πάρτι λίγο πριν τον ερχομό του μωρού. (Δείτε εδώ το φύλο)

Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν επίσης εκεί ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ελένη Τσολάκη, η Χρύσα Καλπάκη και η Σόφη Πασχάλη. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από τις αναρτήσεις που έγιναν στα social media, η Ρούλα Σταματοπούλου είναι πιο ευδιάθετη ποτέ ενώ το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει είναι αρκετά ιδιαίτερο μιας και αγκαλιάζει πολύ όμορφα την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Οι αναρτήσεις από το Baby shower της Ρούλας Σταματοπούλου

Baby shower για την Ρούλα Σταματοπούλου

Ρούλα Σταματοπούλου - Baby shower

Φωτογραφίες από το baby shower της Ρούλας Στααματοπούλου

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ρούλα Σταματοπούλου - Το νέο βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει αυτούς τους μήνες η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η γνωστή make up artist ήταν αυτή που είχε κάνει γνωστή την είδηση για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έκτοτε, πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες με τον πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο, αλλά και με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο ασανσέρ χαϊδεύοντας την κοιλιά της.

Τα νέα στιγμιότυπα της Ρούλας Σταματοπούλου στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Μου είχατε πει ότι μέρα με τη μέρα θα βλέπω την κοιλίτσα μου να μεγαλώνει από τον 7ο και μετά, αλλά δεν σας πίστεψα. Μέρα με τη μέρα τελικά και νομίζω θα εκραγώ. Δεν ξέρω τα άλλα κορίτσια που έχουν μεγαλύτερες κοιλίτσες πως την παλεύουνε. Εσείς που έχετε γίνει ήδη μάνες τι φάση; θα περπατάω; θα κυκλοφορώ με ξαπλώστρα; δεν βλέπω άλλη λύση, πραγματικά» ακούγεται να λέει.

Τα νέα στιγμιότυπα της Ρούλας Σταματοπούλου στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της