Η γωνία με το πιάνο και η μοντέρνα διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Αρκετά εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η γωνία με το πιάνο και η μοντέρνα διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής φαίνεται πως διαθέτει και όμορφο γούστο, αν αναλογιστεί κανείς τη διακόσμηση του σπιτιού του. Μίνιμαλ, μοντέρνο και σε ουδέτερες αποχρώσεις το διαμέρισμα του γνωστού τραγουδιστή βρίσκεται στο Κολωνάκι, γι' αυτό κιόλας ο φωτογραφικός φακός τον «συλλαμβάνει» το τελευταίο διάστημα για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως κανείς μπορεί να διαπιστώσει και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής απολαμβάνει να χαλαρώνει στον προσωπικό του χώρο, ο οποίος διαθέτει πολλές cozy γωνίες. Παράλληλα, μια ξεχωριστή θέση στο σπίτι κατέχει και το πιάνο, το οποίο δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός του έχει μεγάλη αγάπη.

Μεγάλο και φωτεινό το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Τι έχει σπουδάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους τραγουδιστές του λαϊκού και της ποπ. Ο ίδιος μπορεί να προσπαθεί να κρατά γενικά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο εμείς γνωρίζουμε και πρώην συντρόφους του αλλά και τις σπουδές του.

Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο.

 Τι έχει σπουδάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο όμιλος ANT1 οργανώνει την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε.Ύστερα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Fame Story, ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Άρχισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FIX στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές συναυλίες, ορισμένες από αυτές και στο εξωτερικό, αλλά και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας συμμετείχε.