Eurovision 2022: «Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά!» - "Καταπέλτης" η Αμάντα λίγο πριν από τον τελικό

Η μεγάλη ημέρα έφτασε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: «Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά!» -

Λίγες ώρες πριν βγει στη σκηνή της Eurovision 2022 στο Τορίνο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό, η Αμάντα Γεωργιάδη μιλά στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, και αποκαλύπτει τα πάντα, ενώ δηλώνει πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό!

Οι δηλώσεις της Αμάντα για τον τελικό

Η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε πως «νιώθω υπέροχα! Το χειροκρότημα του κόσμου στον ημιτελικό με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη του, για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα που μου έστειλαν, για την υποστήριξή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά. Αυτό που με απασχολεί είναι το να έχω μια καλή εμφάνιση στον τελικό, να περάσουμε καλά και να κάνω περήφανους τους Ελληνες».

'Καταπέλτης' η Αμάντα λίγο πριν από τον τελικό

Σε ερώτησή της δημοσιογράφου για το αν έχει κάποιο γούρι μαζί της, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2022 απάντησε: πως «συνήθως δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά από την αρχή του διαγωνισμού της Eurovision μέχρι και τώρα έχω τη σημαία της Ελλάδας μαζί μου».

Πέφτει στα στοιχήματα - Τι συμβαίνει;

Τα πάνω κάτω έφερε ο Β΄ Ημιτελικός στην Eurovision, καθώς μετά την ολοκλήρωση του άλλαξαν τα πάντα στις στοιχηματικές. Χώρες φαβορί πέφτουν στην κατάταξη και ανεβαίνουν άλλες με λιγότερο δημοφιλή τραγούδια. Ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα με την Ιταλία.

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 η EBU ανακοίνωσε την σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στον μεγάλο Τελικό του Σαββάτου και μάλλον έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν πως η σειρά εμφάνισης παίζει πολύ βασικό ρόλο στην τελική κατάταξη.

Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα για την ελληνική συμμετοχή και την Αμάντα Γεωργιάδη, που μέχρι τώρα τα στοιχήματα την τοποθετούσαν στην 5η θέση, ενώ τώρα κατατάσσεται στην 7η. Επίσης απογοητευτικά είναι τα πράγματα και για τους Ιταλούς, Mahmood και Blanco, οι οποίοι είχαν «κατακτήσει» την 2η θέση εδώ και μήνες, ενώ τώρα βρίσκονται στην 4η, πίσω από την Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία.

Eurovision Odds