Eurovision 2022: Αλλαγή την τελευταία στιγμή - Το γεγονός που ίσως επηρεάσει την συμμετοχή της Ελλάδας

Ο σχεδιασμός άλλαξε λίγο πριν τον τελικό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αλλαγή την τελευταία στιγμή - Το γεγονός που ίσως επηρεάσει την συμμετοχή της Ελλάδας

Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision 2022 έχει ξεκινήσει, το μεσημέρι του Σαββάτου 14/5 στην εκπομπή Τι λες τώρα, μεταδόθηκε μία πληροφορία της τελευταίας στιγμής, για μία αλλαγή που μπορεί να επηρεάσει την ελληνική συμμετοχή, ενώ την ίδια ώρα της αλλάζουν θέση και τα προγνωστικά.

Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην Eurovision

Όπως αποκάλυψε ο Θέμης Μάλλης μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη διοργάνωση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού μπορεί να φέρει την ανατροπή στη συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία θα εμφανιστεί στην 17η θέση.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, όπως είχε διαρρεύσει ανεπίσημα, το δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα της βραδιάς γινόταν πριν την εμφάνιση της συμμετοχής του Βελγίου, το οποίο θα διαγωνιστεί στην 16η θέση. Ωστόσο αυτός ο σχεδιασμός άλλαξε χθες και η διοργάνωση αποφάσισε ότι το διαφημιστικό διάλειμμα θα γίνει πριν την εμφάνιση της Ελλάδας.

Παρά τις όποιες ανατροπές, η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together» είναι αποφασισμένη να δώσει το 100% επί σκηνής και να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ήβη Αδάμου για Ανδρομάχη - «Είχε όλη την όρεξη, λυπάμαι που…»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2022 η γνωστή τραγουδίστρια η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2012 δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εμφάνιση της Ανδρομάχης με το τραγούδι "Ela" το οποίο αποκλείστηκε.

«Ήταν γλυκύτατη, ήταν πάρα πολύ ωραία και το τραγούδι μου άρεσε πολύ από την αρχή που το είχα ακούσει. Είναι πολύ γλυκιά η Ανδρομάχη και πιστεύω ότι είχε όλη την καλή διάθεση και είναι κρίμα που δεν πέρασε.

Εγώ λυπήθηκα πολύ. Μου άρεσε η εμφάνισή της. Μπορεί να μην χόρεψε πολύ, αλλά η κοπέλα τραγουδάει πολύ πολύ καλά. Η μουσική της μου έβγαζε πολλά συναισθήματα».