Eurovision 2022: Χαμός με τη συμμετοχή της Ελλάδας - Άλλαξε θέση στα προγνωστικά λίγο πριν τον τελικό

Η δεκάδα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Χαμός με τη συμμετοχή της Ελλάδας - Άλλαξε θέση στα προγνωστικά λίγο πριν τον τελικό

Μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικός της Eurovision του 2022 στο Τορινο, όπου η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη το Die Together θα εμφανιστεί στην 17η θέση όπως έγινε γνωστό προ λίγων ημερών. Στο Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 14/5 , η εκπομπή έφερε ένα νέο ρεπορτάζ σχετικά με τα νέα προγνωστικά, για τα οποία δεν ενδιαφέρεται η τραγουδίστρια, που όπως φαίνεται έχουν "αλλάξει" θέση στην Ελλάδα.

Η Αμάντα Γεωργιάδη συνεχίζει και είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα

Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, και μάλιστα στην τελευταία της πρόβα, το βράδυ της Παρασκευής 13/5 αποκόμισε θετικά σχόλια. Ωστόσο, τα προγνωστικά στα στοιχήματα άλλαξαν το πρωί του Σαββάτου, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος στην εκπομπή και η Αμάντα Γεωργιάδη "έπεσε" μία θέση και από την 7η πήγε στην 8η θέση με απόδοση 50.

«Δεν θα μπορέσω να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα»

Ο Θάνος Κλωνόπουλος και η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησαν την Αμάντα Γεωργιάδη λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision και η τραγουδίστρια μοιράστηκε όλες τις σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, αλλά και την στιγμή της ανακοίνωσης της βαθμολογίας (δείτε εδώ την εμφάνισή της στον ημιτελικό).

«Μου άρεσε, αν και δεν το έχω δει. Θα το δω σήμερα με τον Φωκά Ευαγγελινό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πιο καλά. Αλλά ένιωσα πολύ καλά.

Είχα πάρα πολύ άγχος. Τότε είχα άγχος. Όταν ήμουν εκεί στον καναπέ και έλεγαν τα ονόματα από τις χώρες, σκεφτόμουν τι θα κάνω τώρα, δεν μπορώ να ξαναπάω στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη.

«Εγώ ήμουν νευρικός, η Αμάντα καθόλου. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στον τελικό. Πάντα με υποστηρίζει, είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και μετά να την ξαναδώ». δήλωσε ο σύντροφός της.