Τρελά ερωτευμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από σπάνια έξοδο τους

Πόζαραν στον φακό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από σπάνια έξοδο τους

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Βέβαια, αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως είναι τρελά ερωτευμένος στο πλευρό της Νάνσυς Αντωνίου.

Πιο συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια σπάνια βραδινή δημόσια εμφάνιση όπου μεταξύ άλλων ο φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, δεν ήταν μόνοι τους αλλά με παρέα όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πέρασαν πολύ καλά και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και η Νάνσυ Αντωνίου έμειναν μέχρι τις πρωινές ώρες στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδάει ο Σώτης Βολάνης καθώς πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί στο πλατό του The 2night show όπου είχε αποκαλύψει για την περιπέτεια με την υγεία του.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νάνσυς Αντωνίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου

Έξοδος για Αρναούτογλου - Αντωνίου

Νάνσυ Αντωνίου - Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αποκλειστική φωτογραφία Νάνσυ - Γρηγόρη

Ότι πιο ρομαντικό - Το δώρο που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Νάνσυ Αντωνίου

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου που είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί ενώ δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους.

Μάλιστα, πέρα από σύντροφοι είναι και συνεργάτες, καθώς η Νάνσυ είναι η αρχισυντάκτρια στην εκπομπή του, «The 2night Show», ενώ συνεργάζονται και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

Η ίδια χθες (18/1) είχε την ονομαστική της εορτή, μιας και το βαπτιστικό της όνομα είναι Αθανασία, για αυτό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να της κάνει ένα δώρο, το οποίο ήταν μια δημιουργία με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα, που σχεδιάζουν ένα αρκουδάκι ενώ της είχε ευχηθεί και μέσα από την εκπομπή του για τα γενέθλιά της πριν λίγο καιρό.

Φυσικά, η Νάνσυ Αντωνίου θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό και το δημοσίευσε λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Το δώρο του Αρναούτογλου στην Αντωνίου

Το δώρο του Αρναούτογλου στην Αντωνίου