Καλύτερα δε γίνεται: Ασύλληπτο περιστατικό με την Δήμητρα Παπαδοπούλου στον αέρα της εκπομπής - Τι συνέβη;

Δεν της άρεσε η θέση και πήρε την καρέκλα της Γερμανού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Ασύλληπτο περιστατικό με την Δήμητρα Παπαδοπούλου στον αέρα της εκπομπής - Τι συνέβη;

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14/5 η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που η ηθοποιός πήγε να καθίσει στην πολυθρόνα της δεν πρόλαβε καθώς σηκώθηκε αμέσως επάνω.

Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει ανέφερε χαρακτηριστικά στην καλεσμένη της: «Δεν αισθάνεσαι καλά; Να κάτσεις όπου αισθάνεσαι καλά, θέλω να είσαι άνετη!».

Έτσι, η ηθοποιός σηκώθηκε από τη θέση της και πήρε την καρέκλα της Ναταλίας όπου δεν δίστασε να αναφέρει με χιούμορ: «Θέλω να γίνω παρουσιάστρια». (Δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής η Γερμανού που άφησε τους πάντες άφωνους)

Το απρόσμενο περιστατικό στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

«Φέρε μου άλλη παρουσιάστρια! Θέλω να φύγω» - Χαμός στον αέρα του MEGA με Παπαδοπούλου και Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά τον Τακη Ζαχαράτο, βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους Απαράδεκτους, ενώ δημιουργήθηκε και μια ένταση μεταξύ εκείνης και της παρουσιάστριας.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ωρε πάλι! Θα με ρωτήσεις πάλι τα ίδια! Φέρε μου άλλη παρουσιάστρια… Θέλω να φύγω!» με την Ελένη να απαντά: «Αν θέλεις να με βρίσεις… Μίλησε μου.

Με συγχωρείς… δεν έκανες τηλεόραση πολύ για πολλούς λόγους… Δεν έχεις κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, γιατί;» με την ηθοποιό να σχολιάζει: «Τα ίδια με ρώτησες και την προηγούμενη φορά και γίναμε μπίλιες, τσακωθήκαμε… Θέλω να φύγω, βγάλτε με στις ειδήσεις. Ποια είναι η απορία σου και τρελαίνεσαι, πες μου...».

Ένταση μεταξύ Μενεγάκη - Παπαδοπούλου στον αέρα του MEGA