Σούσουρο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη - «Μας έχει δώσει μεγάλη χαρά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη - «Μας έχει δώσει μεγάλη χαρά»

Η Σία Κοσιώνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα τις ημέρες που απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ (αποκαλύφθηκε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα) δημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μια ανάρτηση όπου ανέφερε πως μετέτρεψε το μπαλκόνι της σε μποστάνι, κάτι που έδωσε σε όλη την οικογένεια μεγάλη χαρά.

Μεταξύ άλλων, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Μποστάνι στην πόλη; Ε ναι λοιπόν! Μια μικρή μεγάλη απόφαση που αξίζει να πάρεις! Γιατί, μποστάνι στην πόλη σημαίνει ομορφότερη πόλη, ομορφότερες πολυκατοικίες, καθαρά και δωρεάν λαχανικά, καλύτερη ψυχολογία, χαρά και μάθηση για τα παιδιά.

Τολμήστε το στο μπαλκόνι και στην ταράτσα σας. Εγώ το έκανα και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Και εκτός από χαρά και κάμποσες φράουλες ως τώρα!».

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΙ με την παρουσιάστρια και τον και Νίκο Μουτσινά

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 4/5 η Σία Κοσιώνη η οποία μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της. Μάλιστα, ήρθε η επική απάντηση, όταν ο Νίκος Μουτσινάς της είπε: «Η εκπομπή αυτή σε αγαπάει πολύ. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

«Δόξα Σοι ο Θεός γιατί πραγματικά μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Να σου πω, πες αλήθεια. Όταν ήσουν στον Alpha δεν πολυψηνόσουν… Με συμπαθούσες όταν ήσουν στον Alpha; Έρχονταν τότε και μου έλεγαν «Αυτός ο Μουτσινάς συνέχεια σε κράζει». Εγώ έλεγα εντάξει η δουλειά του είναι. Και μου έλεγαν «Όχι! Σε μισεί»!, του απάντησε εκείνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς τότε εξήγησε πως: «Για τα ρούχα σου έλεγα. Θεωρούσα για μένα ότι ήσουν πολύ μετρημένη».

«Ήμουν. Είχες δίκιο. Ενδυματολογικά έχω απελευθερωθεί τα τελευταία 4-5 χρόνια», πρόσθεσε στο τέλος η Σία Κοσιώνη.