Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν η Ανδρομάχη φορούσε… εσώρουχο κάτω από το φόρεμα που σχεδίασε

Αυτός είναι ο λόγος που θα πάρει το φόρεμα πίσω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν η Ανδρομάχη φορούσε… εσώρουχο κάτω από το φόρεμα που σχεδίασε

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την Eurovision αλλά και για την τη δημιουργία του που φόρεσε η Ανδρομάχη στην εμφάνισή της στον Β' Ημιτελικό όπου αποκλείστηκε.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδούναρη

«Περιμέναμε πως θα περάσουμε στον τελικό, αλλά είναι ένα νέο κορίτσι έχει πολλά να δώσει, ήταν μία ωραία εμπειρία που θα της μείνει. Σχεδίασα το φόρεμα έχοντας στο μυαλό μου τον πίνακα του Μποτιτσέλι.

Το ρούχο είναι σχεδιασμένο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει και εκτεθεί καμία κυρία. Έχει ενσωματωμένο κορμάκι. Έκανα δύο μήνες να το φτιάξω. Αυτό το ρούχο θα μπει στο αρχείο μου, θα το πάρω πίσω. Θα της κάνω δώρο ένα άλλο μάλλον».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά για την συνεργασία του με την Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Λίγες ώρες μετά τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2022 και τον αποκλεισμό της Κύπρου από το διαγωνισμό, ο Στέλιος Κουδουνάρης, βρέθηκε καλεσμένος μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή Love it, και μίλησε για τη συνεργασία του με την Ανδρομάχη και την αποστολή της Κύπρου, αλλά αποκάλυψε και για την τραγουδίστρια, τι συνέβαινε πίσω από τα παρασκήνια, στο backstage της σκηνής και για την ψυχολογία της κατά τη διάρκεια του ημιτελκού.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για την συνεργασία τους

Ο γνωστός σχεδιαστής, ανέφερε πως η Ανδρομάχη είναι ένα γλυκό κορίτσι πολύ συνεργάσιμο, που ήταν διατεθειμένη να δοκιμάσει πολλά μέχρι να καταλήξει στο τελικό της φόρεμα. Μίλησε για την ίδια με τα καλύτερα αναφέροντας πως γενικά είναι πολύ προσγειωμένη αλλά απόλαυσε αρκετά την αποστολή. Απάντησε επίσης και για το σκηνικό με το φόρεμά της στο τιρκουάζ χαλί, και για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με το αν φόρεσε εσώρουχο ή όχι.